2011/11/11

How it changes lanes

Viikonloppu liitelee hyvin todennäköisesti ohitse yhtä nopeasti kuin aina, mutta ainakin tekeminen on mieluista. Suunta on kohti Ääsjokea ja luvassa on laatuaikaa kera Reiskan, Manboyn ja Kemopetrolin. Jiihaa! Matka taittuu tietenkin junalla, mutta autoileville ja muille Drive-leffan fiilistelijöille tiedoksi, että sain soittiksen julkaisukuntoon. Löytyy Alice&Junesta. :)

Mukavaa viikonloppua!


Weekends are always over before they even start. Well at least there are nice things to spend the time with - I'm heading a couple of hundred km up North, meeting up with Ravenwaves and dancing to the live sounds of Manboy and Kemopetrol. Yay! Although I'll be travelling by train, of course, I finished my Drive playlist to all the drivers and movie lovers out there. You can find it from Alice&June. :)

Have a nice weekend!

2 comments:

  1. Pidän tosta Kemopetrolin videobiisistä. Hyvä, että bändi on tullut takaisin - ne oli aina mun mielestä yksi miellyttävimmistä kotimaisista.

    Toi Manboy kuulostaa yllättävän placebomaiselta, etenkin alussa.

    ReplyDelete
  2. Pete, Kemoja on kyllä kaivattu! Mutta ei Changing Lanes missään nimessä ole levyn parhaimmistoa. :) Ja hassua, mulla ei ole placebomaisuus käynyt edes mielessä, vaikka varmaan pitäisi..

    ReplyDelete