2011/11/03

More green, please

Iltojen pimetessä vastustuskykyä voi juoda suoraan lasista. Ladies and gentlemen, vihersmoothiekokeilu osa nelkytseittemän.

Puolikas kurkku, avocado, pieni banaani, muutama basilikan lehti, puolikkaan sitruunan mehu, inkivääriä, hamppuproteiinia, loraus vettä. Jotain olisi ehkä vielä kaivannut, mutten oikein keksinyt mitä. Tai sitten ihan vain enemmän sitruunaa.


Vitamins


When the evenings grow darker, vitamins to boost up one's immunity can be enjoyed in the form of a smoothie. This one is made of cucumber, avocado, banana, basil, lemon juice, ginger, hemp protein and a bit of water. Though I think it should've had more lemon in it.

6 comments:

 1. Uuu, täytyy kokeilla! Oma lemppari tällä hetkellä maustamaton jogurtti/minttu/ mansikka/hamppu/spirulina. Ei se nyt taivaalliselta maistu ainakaan ton jälkimmäisen takia, mutta piristää mukavasti aamusin :)

  ReplyDelete
 2. Mä laitan cayennepippuria, kanelia siis ihan mausteina, kannattaa kokeilla muuttaa koko homman helpommaksi.

  ReplyDelete
 3. Olen aikamoinen marjasmoothiefani ja pitkään olen vihersmoothieohjeita ja -reseptejä seuraillut, mutta ei vaan uskalla kokeilla! Ne pari, joita on tullut maistettua, ei ole vakuuttaneet tarpeeksi. Pitänee kai vaan ottaa joskus kurkut ja muut pöydälle ja tehdä vaan. Haastavaa. Pitää pitää noi sun ainesosat mielessä KUN tähän vihdoin ryhtyy. :)

  ReplyDelete
 4. Mä itse jumitan niissä parissa maukkaassa viherpirtelöyhdistelmissä, mitä oon onnistunut loihtimaan, ehkä ihan vain siitä syystä, että olen laiska enkä halua kokea yllätyksiä makusaralla :D Mutta Nooruskan vinkistä voisinkin ottaa vaarin, kaneli kuulostaa taivaalliselta banskujen tai omppujen kaa!

  ReplyDelete
 5. Pia, ooh, minttua mun on pitänyt kokeilla jo pitkään! Mutten koskaan muista ostaa. Siitä saisi varmasti tosi hyvää. :) Ikuinen lempparini on myös mansikka-basilika-yhdistelmä <3

  Nooruska, kanelia ja kardemummaa minäkin käytän, mutta täytyypä testailla pippureita!

  Anni, mullakin meni pitkään ennen kuin uskaltautui taas, koska ne eka kokeilut oli ihan kaameita. :P Mutta kunhan muistaa laittaa voimakkaita makuja mukaan (esim. sitruuna), niin ei se vihreä tulee niin pahasti esille. ;) Mutta musta mun edellinen vihersmoothie oli kyllä vähän paremman makuinen mitä tämä.

  Hannie, kiitän! Tai kiitetään Maybellinea.

  Salka, jumittaminen on kyllä ihan hyvä joskus, säästyy niiltä epäonnistuneilta versioilta. :D

  ReplyDelete