2011/11/17

Lindgrenin kalapuikot

Movember, tuo viiksekkäiden miesten kuukausi. (Sana move tosin saattaa viitata myös järjettömään määrään kalenterintäytettä, toim. huom.) Paitsi, että kuka tahansa voi kasvattaa itselleen muhkean kasvokarvoituksen ja samalla nostattaa varoja ja tietoisuutta miesten terveysongelmista, ovat muutamat julkisuuden henkilöt lähteneet hommaan astetta suuremmalla väännöllä. Tommy Lindgrenin ja Anssi Kelan välinen viiksibattle on saanut uusia vivahteita, kun ensimmäiseksi mainittu laittoi gangstahoppivaihteen silmään. Hillitöntä!!






Gentlemen, remember to grow beards and moustaches this month, it's Movember! Don Johnson Big Band's frontman Tommy Lindgren and singer Anssi Kela are even battling about their facial hair. Here's what Tommy came up with recently.

13 comments:

 1. :D

  Harmi että Lindgren ei räppää DJBB:ssä suomeksi, kuulosti nimittäin paremmalta tuo suomeksi räppäys siltäkin.

  ReplyDelete
 2. Kiitos kommenteista, tää on kyllä hilarious! Vaikka Olli, en ihan voikaan yhtyä tuohon mielipiteeseesi suomeksi räppäämisestä. ;)

  ReplyDelete
 3. Mahtava:D

  Viikset on muuten tosi pop nykyään, kaikilla on sellaset!

  ReplyDelete
 4. aini, totta! Enää viikset ei välttämättä edes ole ironisia hipsterviiksiä, vaan porukka on ihan tosissaan niiden kanssa. Kai.

  ReplyDelete
 5. Tää nyt on ihan offtopic, mutta sun at the moment-lista: Juha Itkonen. ♥ !!!!! Lempparikirjailijani ehdottomasti! Mitä olet lukenut nyt?

  ReplyDelete
 6. Anni, ei täällä ole käsitteitä topic tai offtopic ;) Mulla on vasta ensimmäinen Itkonen työn alla, Kohti on kirjan nimi. Täytyy sanoa, että vähän heikosti olen päässyt alkuun. :/ Täytynee petrata.. Onko sulla jotain muita suositteluja? :)

  ReplyDelete
 7. Voi kuule, kun nyt musiikista puhuttiinkin jo, niin ota äkkiä kätöseen Anna minun rakastaa enemmän, se on minun Itkos-lempparini ja musiikkihullulle se on erittäin todennäköisesti mieluista luettavaa. Itkonen pääsee siinä ihan huippuunsa. (tietysti joitakin hänen kirjoitustyylinsä ja tämän teoksen näkökulmanmuutokset ärsyttää, mutta itse ainakin pelkästään rakastuin!) Kohti oli minullekin alkuun aika väkinäistä luettavaa, siitäkin osasi innostua vasta ihan liian monen sivun jälkeen. Jos tykkää lukea enemmän novelleja, niitä on teoksessa Huolimattomia unelmia, mut olen sitä mieltä, että Itkosen kerronta ja juonikuviot pääsee edukseen kunnon romaaneissa. :) Siirry vaikka heti siihen Anna minun rakastaa enempään, sitä mä suosittelen! :D

  ReplyDelete
 8. Anna minun rakastaa enemmän onkin lukulistalla, viimeksi ei vaan kirjastosta löytynyt, niin Kohti tarttui matkaan. :) Kiitos paljon suosituksista!! Otan niistä onkeeni. ;)

  ReplyDelete
 9. Niin en tiedä, mulla on vaan jotenkin sellainen, että räpissa suomenkieli kuulostaa paremmalta, jos räppääjä on suomalainen. Se flow tulee niin paljon luontevammin äidinkielellä.

  Sinänsä monethan ei tykkää yhtään suomiräpistä, mutta luulen tietäväni yhden syyn siihen. Nimittäin, jos ei yleensä kuuntele räppiä, niin sitten ei kuule suomiräppiä ikinä muuta kuin satunnaisesti jotain turhaa Cheek kökköä, eli ei tiedä kuin ne kamalimmat esimerkit suomeksi räppäämisestä.

  ReplyDelete
 10. Hmm, niin, musta Tommy vetää niin hyvin englanniksi, ettei asiaa oo tullut edes ajateltua. Ehkä jossain improvisaatio-/battle-hommassa ero näkyisi selkeämmin? Mä kuuntelin joskus enemmänkin suomenkielistä räppiä, mutta vaan lyhyen aikaa. Cheek on kyllä ehkä pahinta mitä on.

  ReplyDelete