2012/04/20

Paul McCartney - My Valentine

Perjantai. Unettomuudesta ja kaatosateesta huolimatta hyvä fiilis - viikonloppu edessä! Mieleni tekisi linkata vähän Supperheadsia (Candidate takaa bilemeiningin!), mutta säätila vaatii jotain muuta. Harmauteen sopii saumattomasti Paul McCartneyn My Valentine, jonka mustavalkoisen videon kahdessa eri versiossa fiittaavat suklaasilmät Johnny Depp ja Natalie Portman. Ah, niin herkkää.TGIF! I'm feeling pretty good even though it's raining and I've been a bit sleepless again. Somehow I feel like putting up some Supperheads here (f.ex. Candidate is the perfect party song!), but the weather outside calls for something else. Paul McCartney's My Valentine fits the surrounding greyness perfectly. Its two different black and white videos feature the ever so beautiful Johnny Depp and Natalie Portman. So, so delicate.

2 comments:

  1. <3 Et varmaan ollenkaan arvannut, että kommentoisin. ;) Tästä on muuten olemassa myös kolmas versio, jossa ovat Natalie ja Johnny kumpainenkin. Tykkään siitä ehkä eniten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, enpä olis koskaan arvannut. ;) Mietinkin, että tästä pitäisi olla myös mainitsemasi versio, mutta en sitten hätäpäissäni jaksanut etsiä sitä kun ei heti tullut vastaan. :/

      Delete