2009/04/17

Spring fever

Sinne meni se kevät, Oulussa näytti tänä aamuna tältä...



Lunta satoi kaikista mahdollisista ilmansuunnista ylös alas ja sivulle. Onneksi illaksi aurinkokin päätti tulla esiin, ja pääsin pienelle juoksulenkille. Kuntoa on kasvatettava (eikä muutaman kilon pudotus tietysti olisi sekään pahitteeksi), sillä kuukauden päästä on kisat, joissa pitäisi vetää tanssiohjelma täysillä. Elämäni ensimmäiset kilpailut! Jännittää.



Tällä viikolla olen koettanut, kenties auringonpaisteen innoittamana, siirtyä pikkuhiljaa kesävaatetukseen. Mutta kuten tämänpäiväinenkin todistaa, on onni etten ole vielä ehtinyt roudata talvikamoja varastoon. Kevät ja kesä tuovat kuitenkin ulkoiseen olemukseeni enemmän värejä. Tässä eräänkin päivän asu. Seurana vielä pinkit Hait. (farkut - H&M, t-paita - Stocker, neule - H&M, muovihelmet - kasaria lapsuudestani)



Viikon takainen keikka ja pääsiäinen ylipäätään, vietettiin tutussa ja turvallisessa outfitissa - farkkuleggareissa (Pieces), pitkissä valkoisissa topeissa (Panik, H&M) ja suuressa neuletakissa (Vero Moda). Pitkästä aikaa kaivoin esiin kuvassa näkyvän Hennes&Mauritzin AIDSin vastaisen kampanjan hihattoman topin. Kampanja on toteutettu muistaakseni parikin kertaa. Molemmilla kerroilla tunnetut artistit ovat suunnitelleet printtejä t-paitoihin, toppeihin ja huppareihin. Oman paitani kuvatus on Rufus Wainwrightin käsialaa. Mikä onni että artisti on yksi lemppareistani, ja kuvakin on vielä hieno ;)


Jokunen aika sitten jaksoin kaivaa myös ompelukoneeni kaapin uumenista. Floridasta vuonna 1998 ostettu miesten jättikokoinen bändipaita koki muodonmuutoksen, jota oli jo odotettukin. Jostain syystä tuohon aikaan halusin ostaa kaiken kokoa XL... Miesten suuret t-paidat ovat kuitenkin mitä parhaimpia muokkausta varten - tarvitaan ainoastaan hihojen poisleikkuu ja koko paidan kavennus :) Hihoja tässä tekeleessä ei siis varsinaisesti ole, mutta pienet tyngät jäi, koska miesten paitojen hartialinja on niin kovin leveä. Kaula-aukko ehkä kaipaisi vielä suurentamista. Tämä Bush-yhtyeen (kyllä, Gwen Stefanin miehekkeen Gavin Rossdalen vanha ihku pändi) kuvaa edessä ja logoa takana kantava mekko on uusi kotijumitusvaatteeni. Yhdistettynä puuvillalegginseihin (perus long johnit, heh) ja villasukkiin se on mukavuuslistan numero ykkönen.



Tänäänkin mekko pääsi käyttöön, kun ystävän kanssa oli opintopiiri luonani. Motivaatiota piti hakea milloin netin sisuksista, milloin teen juonnista... Jotain kuitenkin valmistuikin, jee.



Aamulla siivotessa oli hyvä olla kevyt ja löysä vaatetus. Tämä kuva tässä siksi, että näytin taas vaihteeksi noin 10-vuotiaalta. Onneksi on noi päätetyöskentelyyn tarvittavat silmälasit, niillä saa ikäuskottavuutta!

Tänään voisi olla taas punaviinilasillisen paikka. Viikonloppuja!

3 comments:

  1. Mullakin on punaviinin paikka tänään <3

    ReplyDelete
  2. Apua, lunta! Hämmentävää miten eri ilmastonaloissa voi suomen sisällä elää kun Turussa on niin kesää jo... :/

    ReplyDelete
  3. Laura, hyvähyvä ^____^

    W, niinpä o____O Kyllä täälläkin toissapäivänä oli vielä täysi kevät, mutta sitten tuli takatalvi.

    ReplyDelete