2009/08/02

Summer


Eilen Manboy, tänään The National. Voisiko loma paremmin alkaa? Jos jätetään huomioimatta täksi päiväksi luvattu jatkuva vesisade, normaalin töissä nautitun aamukahvin puuttumisen aiheuttama hermostuneisuus (en jaksa tehdä espressoa mutteripannulla kotona joka aamu) ja viikon jatkuneen terveellisen ruokavalion heilahtaminen toiseen ääripäähän. No ei kai sitä vapaalla ollessa tarvitse, eikä kuulukaan, pinnistää liikoja.

Tällä blogittarella siis alkoi kauan kaivattu kolmen viikon KESÄLOMA. Sinä aikana postauksia tulee säännöllisen epäsäännöllisesti - kotona koneella ollessani kenties yhdessä kasassa useampia, mutta muualla Suomessa reissatessani sitten mitä luultavimmin nolla. Ja jos blogi katoaa yhtäkkiä salasanan taakse, se tarkoittaa vain, että rukkaan ulkoasua uuteen uskoon. Sitten voin taas palata entistä ehompana!

Mahtavaa loppukesää kaikille :)


p.s. Olen myös poistanut blogeja bloggerin näitä seuraan -listalta. Se ei kuitenkaan tarkoita, etten ko. blogeja edelleen seuraisi - tykkään vain enemmän blogilistasta. Bloggerin kautta olen jättänyt sellaiset blogit, joita a) ei ole blogilistalla b) ovat ystävieni pitämiä c) joita muuten vaan jostain syystä arvostan paljon!

6 comments:

 1. Mää huomasin, että google reader on parempi ku blogilista :) Kestää tosin siirtää kaikki blogit sinne... Mutta en sit tiiä, näkyykö tuota kautta käydyt noissa blogin kävijämäärissä, mikä on vähän tylsää. Ja sit pitää silti siirtyä ko. blogiin, jos aikoo kommentoida.

  ReplyDelete
 2. Voi onnellinen, kun loma vasta alkaa - itsellä kolmen viikon loma hujahti jo ja huomenna olisi raahauduttava takaisin toimistolle :(

  Oikein iloista lomaa sinulle! :)

  ReplyDelete
 3. ai sä tykkäät Nationalista ;O) istuin kalja-alueella, oli melkoisen letkeää menoa joten ei ihan tarttunut minun kumppariini ;O)

  ReplyDelete
 4. norppa, aijaa! Voi olla että joskus sinne vois siirtyä, mutta ei vielä ainakaan.

  Paivi, koko kesä on kyllä ollut sellaista tohinaa, että loma tuntuu tulevan tarpeeseen :) Koita jaksella toimistolla!

  Mikaela, National on huippu! Ei vaan ehkä ulkoilmalava ole heille paras mahdollinen mielestäni. No aika harvalle bändille on.

  Fuksia ja Iitu, kiitos!

  ReplyDelete