2009/08/31

Tofusalaatti

Tämähän on kovaa vauhtia muuttumassa salaattiblogiksi! Ei vaan, tämän jälkeen lupaan hillitä rehujen popsimistani. Tai no en lupaa, mutta ainakaan en kerro niistä teille ;)


Tämänkertaiseen herkkuun tulee tietenkin rucolaa, kurkkua, tomaattia, tofua (kuutioitu, paistettu, maustettu texmex-mausteella), salaattijuustoa (fetaa), salaattisiemeniä (auringonkukan, pinjan ja kurpitsan) sekä koristeeksi cashew-pähkinöitä. Okei, myönnetään, että salaattini tuppaavat kiertämään aikalailla samaa rataa. Mutta kun se rata on niin maukas!

11 comments:

 1. tosi hyvältä näyttää :)
  ja niin kookoksesta, se on kookospähkinä ja siellä sisällä on hedelmälihaa, googlesta löytyi selitys ;D ja palmuissa kasvaa korkealla

  ReplyDelete
 2. *~SL, ah, kiitos selvennyksestä :D Kun oon aina miettinyt, että puhutaan kookosPÄHKINÖISTÄ.. Mutta silti se sisällä oleva on niinku hedelmää. Eli ilmeisesti googlekin on vähän molempien kannalla ;)

  ReplyDelete
 3. Mulle tuli mielee, et voisit sie joskus kirjottaa sun astioista? millasia sulla yleensä on, mitkä on sun lemppareita, mitä haluisit jne. jos saat jonkun inspiraation tosta ni ois kiva kuulla.

  tosta haarukasta tuli mieleen toi aihe ku minusta ei oo kiva syödä millään muulla haarukalla ku tollasella(jonka merkkiä en edes muista :D)

  ReplyDelete
 4. stu-, haha, toi kuva on otettu äitin luona ja Hackmanin Savonia-perushaarukkahan se ;) Tosin itseltä löytyy samaa. Postausideat on aina kivoja, ja astiat samoin, joten taidanpa toteuttaa astiaesittelyn jossain vaiheessa, kiitos! :)

  ReplyDelete
 5. Kerroit tilanneesi korun Pharnabetaliasta, joten kertoisitko oliko tilaus helppo tehdä ja kuinka paljon olivat postikulut? Kiitos :)

  ReplyDelete
 6. Sini, itse en varsinaisesti tilausta Paraphernaliaan tehnyt, vaan kaveri jonka kanssa tilattiin kimpassa. Hän maksoi koko tilauksen PayPalin kautta, johon oli liittänyt oman Visa-korttinsa (turvallisempaa noin). Hän muisteli postikulujen olevan jotain 8 euron luokkaa, ei muistanu tarkasti (ja riippuu vähän kunkin hetken punnan kurssista). Sen verran ongelmia meillä oli, että tilaus viipyi monta viikkoa, eikä sähköpostikaan oikein kulkenut. Liekö siellä ollut jotain häikkää tai porukka lomilla, en tiedä, mutta olen myös kuullut tapauksista jolloin koru on toimitettu nopeasti ja vaivatta kotiin. Eli meille varmaan sattui vaan se yksi tuhannesta tilauksesta, joka joskus menee sählingiksi ;) Voin kyllä suositella paikkaa!

  Niin, ja tässä postauksessa näkyy (vähän huonosti kylläkin) se koru, jonka Paraphernaliasta hankin: http://twilightcola.blogspot.com/2009/08/kuningattaret-ihmemaassa.html

  ReplyDelete
 7. Todella nätti koru! Ehkäpä pitäisi hankkia juuri joku tilauskaveri, että postikulut menisivät puoliksi... hmmm :) se yksi koru kyllä houkuttaisi aika paljon...

  ReplyDelete
 8. nam nam! paitsi feta :D!
  kiva blogi

  ReplyDelete
 9. elisa, älä aliarvioi fetaa ;) Salaatti tosin toimii ilmankin, etenkin jos laittaa esim. suolattuja cashew-pähkinöitä (hieman makua antamaan). Kiitos ja tervetuloa blogiin! :)

  ReplyDelete
 10. Voi nam kun näyttää ja kuulostaa hyvältä! Kun saisi taas joku päivä itseään niskasta kiinni kokeilemaan uutta.. :)

  ReplyDelete
 11. Marika, itselläni viikonloput ovat hyvää (ja ainoaa) aikaa väsätä kunnon aterioita ja kokeilla uuttakin. Tsemppiä siihen :)

  ReplyDelete