2012/01/10

Different Class

Mikä on yhtälailla tyylikäs, minimalistinen sisustuselementti kuin käytännön kapinekin, joka vie kuuntelijan hetkeksi vuosikymmenien taa lämpimällä soundillaan?

Se on jokin, jonka joulupukki toi. Olin ilmeisesti ollut kilttinä.


Different ClassDSC_0762DSC_0764DSC_0770


What is stylish, minimalistic, works as a part of your home interior as well as brings you feelings of past decades with its warm sound? The answer is something that Santa gives girls, who have apparently been nice all year long.

7 comments:

 1. Oijoi :D Itekin sain älppärisoittimen toissajouluna ja onhan tuo cd:iden ostelu jäänyt kun pitänyt alkaa kartuttamaan lättykokoelmaa... :D

  ReplyDelete
 2. Uh ah! Haluun :D Tosin on mulla sellainen jostain 80-luvulta järkyttävän iso kombopaketti missä on LP-, CD- ja kasettisoitin samassa, kolmessa kerroksessa. Mutta siitä puuttuu kaiuttimet :D Ja olis semmonen matalampi ja pienempi LP-soitin aika namu ja huomattavasti tietysti kauniimman näköinen. Ja saattas jopa mahtua tähän pieneen luukkuun jota kodiksikin välillä kutsun...

  ReplyDelete
 3. Meillä on juurikin toi Jennin kuvailema iso dekki mist löytyy kaikki pelit ja vehkeet, mut en valita:D Älppärit, ne harvat mitä omistan, on mahtavan tunnelmallisia (musa on tyyppiä Nat King Cole ja Ella Fitzgerald)..

  ReplyDelete
 4. Samanlainen Pro-Ject on itsellänikin käytössä! Hyvä soitin, niin ja hyvän levynkin olet löytänyt.

  Ei tässä muuta.

  Have fun!

  ReplyDelete
 5. Pia, näinhän siinä käy. ;) Mutta onhan niitä nyt paljon kivempi kuunnella.

  Jenni, kirjoita joulupukille! :D Mulla oli pitkään isän vanha soitin, joka tosin ei oo toiminut enää pariin vuoteen, mutta en oo löytänyt samanlaista tilalle.. Vanhaa siis alunperin etsin, mutta kyllähän tuo uudenkarheakin kelpaa. On se kaunis! Ja seuraavaksi vaihtoon menee vahvistin..

  aini, tunnelmaa löytyy kyllä! Vaikka olis sitten vähän uudempiakin levyjä. :)

  mtarvainen, kiitän! Hyvin on ainakin tähän mennessä pelittänyt, joskin tosiaan vahvistin/kajarit kaipaisivat myös pientä päivitystä.

  ReplyDelete
 6. Mä oon vähän kyllästynyt cd-levyihin ja jos uutta musiikkia haluan ostaa, niin ostaisin mieluiten vinyylinä. Harmittavaa, että kaikkea uutta ei välttämättä vinyylillä ole, mutta hyvä että kuitenkin edes jotain on. The National loistavana esimerkkinä!

  Ihanaa siis, että olet mukana vinyylien kannattamisessa <3

  ReplyDelete
 7. J, toki! Kyllä vinyylit on niitä 'oikeita' levyjä. Mulla on ollut soitin vuosia, mutta se ei vaan oo toiminut hetkeen. Tosin hankin vinyylejä välittämättä soittimen toimintakunnosta, mutta toki nyt, kun on pelittävä vehje, voi panostaa LPihin enemmän.. The Nationaliakin löytyy pari. :)

  ReplyDelete