2012/01/17

Animated

Viime viikon Movie Monday jäi taas välistä, mutta tällä viikolla keskitytään animaatioihin. Niitä olen rakastanut aina. Ihan uusimmat Disney/Pixarit ovat jääneet välistä, mutta tässä muutamia suosikkejani:
...Ja listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään! :)


On this week's Movie Monday: animated films! Here are a few of my favourites.

7 comments:

 1. Leijonakuningas aiheuttaa rakkauskohtauksen! ♥

  ReplyDelete
 2. Cowboy Bebop! Massive respect!

  Sun pitää muuten ihan ehdottomasti nähdä Wall-E. Oon varmaan asiasta muutamaan kertaan maininnutkin. :)

  ReplyDelete
 3. Mari, todellakin! ♥

  Lauri, thanks ;) En ookaan nähnyt Bebopia hetkeen, pitäis kattoa. Tosin taidan pitää enemmän siitä sarjasta, mutta leffakin on maukas. Ja joo, muutamaan kertaan oot Wall-E'sta muistuttanut, joten täytyy yrittää jopa tehdä asialle jotain! :D

  ReplyDelete
 4. Dumbo ja Baby Mine. Enough said. :D

  Ja Laurin kanssa samaa mieltä Wall-E:sta, se on yksi parhaista leffoista ikinä! Eikä pelkästään animaatioiden saralla. Tosin itken siinä aina puolet leffasta - varaudu nenäliinapaketilla.

  Leijonakuningas on mun mielestä vähän yliarvostettu. Kivittäkää vaan. :D

  Mun rakkaimpiin animaatioihin kuuluu myös the Secret of NIMH, Robin Hood ja Snoopy Come Home. Katson niitä vieläkin ajoittain.

  Saako tota Iron Giantia mistään?

  ReplyDelete
 5. Tanja: Iron Giantista on pyöriny Suomessa ainakin pari dvd-julkaisua. Itse hommasin jonkun "special editionin" Anttilan aleista muutama vuosi sitten. Sitä näkee kyl vieläkin ajoittain alelaareissa, joten kandee vaan etsiä.

  ReplyDelete
 6. Kiits, Lauri! Olis tiety voinut vähän itsekin etsiä, löytyy CDON.comistakin. :) Haluaisin nähdä sen.

  ReplyDelete
 7. Tanja, jos ei löydy niin täältä ainakin saa lainaan. :) Ja kattelehan hei ne Sturgessit jossain vaiheessa! ;)

  Dumbo on mieletön, mutta kyllä Lion Kingilläkin on oma paikkansa mun sydämessä, ehdottomasti. Ei se oo samalla tavalla tunteikas kuin vanhat Disneyt, mutta uusista paras.

  Ja siis äh, tottakai näihin animaatioihin pitäisi lukeutua myös Wallace & Gromitit, Nightmare Before Christmas ja muut vastaavat, mutta keskityin näemmä aika perinteisiin piirrettyihin tai tietokoneanimaatioihin!

  ReplyDelete