2009/01/06

Luscious Lips

Joku joskus kertoi fiksusta periaatteestaan: kun ostaa jotain uutta, heittää saman verran vanhaa pois. Poisheittämisellä ei tietenkään tarkoiteta jätesäkeissä kaatikselle viemistä (ellei tavara tosiaan ole siinä kunnossa), vaan vanhaa kunnon kierrättämistä. Vaatekaappini eivät jostain syystä ole noudattaneet kyseistä periaatetta. Aina löytyy niitä vaatteita, joita ei yksinkertaisesti vain raaski antaa pois. Tunnearvoa löytyy vähän liikaa moniltakin hepeneiltä.

Tänään kuitenkin tein - jälleen kerran - vaatekaappien siivouksen rankalla kädellä. Jos et ole pitänyt vaatetta kahteen vuoteen, miksi se edelleen lojuu perimmäisenä hyllyssäsi? Itselleni vaatekaapin siivo oli nyt käytännössä täysin pakollista. Uudet vaatteet eivät olisi millään mahtuneet enää kaappiin! ;) Käytöstä poistamani lisään jossain vaiheessa huuto.nettiin, kunhan jaksan kuvata ne kaikki. Huh! Vaatteita kertyi melkoinen kasa.Eräästä Norpan postauksesta innostuneena päätin minäkin kerätä huulirasvani yhteen läjään ja katsoa, mitä siitä seuraa. Olenhan huulirasva-addikti minäkin :>Kuvaan eksyi huulirasvojen lisäksi ne muutamat huulipunat, jotka omistan ja joita jopa käytän joskus. Sen sijaan huulikiillot ujostelivat eivätkä halunneet kuvaan mukaan.

Pitkulaiset kello kahdestatoista eteenpäin:
* Blistex MedComfort liquid lip moisturiser
* Maybelline Water Shine -huulipuna, sävy 07 pink lollipop
* Lip Smacker -huulirasva, strawberry kiwi comet (Lip Smackereita mulla on useampiakin, mihinhän ne ovat hävinneet?)
* L'oreal Paris Colour Riche Star Secrets -huulipuna, sävy 710 Penélope (punainen)
* United Make-up Artists gloss lipstick (pinkki)
* Mirame berry smoothie
* Labello cherry kiss (ei tietääkseni ole myyty suomessa)
* Body Shop -huulipuna, sävy 43 koralli
* Dove Lip Care, sävyttävä huulirasva, vaaleanpunainen
* Anytime Caramel Kisser -huulipuna, sävy 26 silence (kolmas tällainen putkilo jo käytössä, harmi että on loppumaisillaan eikä Anytimea saa enää!)
* Nalle Puh -huulirasva, raspberry honey (näitä mulla on useampikin eri makuinen)
* Revlon Super Lustrous Lipstick, sävy 148 amethyst shell (pinkki)

Pyöreät vihreäkantisesta lähtien:
* Body Shop Guarana Lip Butter (viime kesän kausituote)
* Body Shop Coconut Lip Butter
* Chaotic swirl lipbalm, pinkki hileinen
* Blistex Daily Lip Conditioner
* Blistex MedPlus for lips
* Body Shop Wild Cherry Lip Butter (ihanaa, että BS on ottanut kirsikan takaisin tuotantoon!!)
* Hello Kitty -huulirasva, mustikanmakuinen

Addiktion kasvaessa yhä suuremmaksi pitää muistaa joskus myös kuoria huulet. Samoin kuin muun ihon kanssa, kosteuttavat ainesosat pääsevät paremmin imeytymään, kun kuollut ihosolukko on raivattu tieltä pois. Itse kuorin laiskasti huulet hammasharjalla (:D) tai kosteutetulla pyyhkeen kärjellä. Kasvojenkuorinta-ainetta ei viitsi maun vuoksi tunkea huuliin, enkä ole jaksanut ostaa vain huulille tarkoitettua kuorinta-ainetta. Onko teillä hyviä keinoja saada huulet kuorittua hellävaraisesti? Oletko itse yhtä addiktoitunut huulirasvaan, kuin allekirjoittanut?

10 comments:

 1. Sokeripalallahan voisi kuoria, mutta ei mulla semmosia tuu ostettua. Käytän siis kuorintahanskaa kevyesti myös huuliin.

  Onko noi Body Shopin semmosia hoitavampia, kosteuttavia vai enemmän kiiltoa tms. tuovia? Ku mulla on joku karpalonmakuinen ja se ei kyllä hoida yhtään, kimaltelee vaan. En oikein usein voi tollasia käyttää :(

  ReplyDelete
 2. Entä jos ostan sulta jonku vaatteen välistä ennen kuin laitat ne huutonettiin? Sulla on kuitenkin vaikka mitä kivoja. Jos aiot kuvata ne kuitenkin, niin voin selata kamerakatalogista. :D Tai vaikka ihan käydä kylässä joskus.

  Tuohon sanavahvistus-kohtaan tulee monesti hassuja sanoja, jotka ei kuitenkaan tarkoita mitään. Nyt siinä lukee "jamboamu".

  ReplyDelete
 3. Norppa: se sun karpalo-huulirasva on kaiketi semmonen joulu-special, mitä Body Shopissa on joka vuosi. Noissa perushuulirasvoissa ei oo niitä hileitä :) Eli ovat jokseenkin enemmän kosteuttavampia. Hoitavuudesta en kuitenkaan ehkä niin puhuisi, mutta jos huulet eivät ole pahasti kipeät tai verillä niin noi passaa mainiosti! Niistä tulee vähäsen myös kiiltoa ja mikä parasta, maistuu ihanille :)

  Nekku: osta vaan :D Ei noi kyllä oo mitenkään ihmeellisiä, mut ehkä sieltä jotain löytyis. Äsken hiuksia pestessä mietin myös, että oiskohan sulla käyttöä Sebastianin sampoolle? Semmonen kosteuttava, from dry to normal hair mutta käy värjätyillekin. Toi on kuitenki laadukas kampaamotuote mut ite ei tuu käytettyä.. Saman sarjan hoitoaine sen sijaan sopii mulle paremmin.

  Ja joo, oon huomannu saman tossa sanavahvistuksessa. Helpottaa kyllä kun siihen tulee joku oikean sanan kuuloinen :D

  ReplyDelete
 4. mä harvemmin jaksan kuoria huulia, mut bepanthen ja sit toi hammasharja on ihan hyvä. bepanthen muutenki vaikuttaa aika nopeesti :)

  miten sä löysit mut näin nopee :D?!

  ReplyDelete
 5. Hyppysellinen, pitäis muutenki kyllä ostaa Bepanthenia :) Se auttaa melkein kaikkeen, mut en jostain syystä saa hankituksi sitä kaappiin..

  Selailin Lauran blogia ja tunnistin sun kuvan siinä lukijat-kohdassa! :D

  ReplyDelete
 6. Hei, vaklasin kommenttisi HJ:N blogista. Mistä löysit pinkin Bambin?<3

  ReplyDelete
 7. MouMou: ostin sen viikko sitten Lahden Suomalaisesta Kirjakaupasta. Eli kirjakaupoistakin kannattaa tsekata! :)

  Ja kiitos kommentista, sen ansiosta muistin lisätä sutkin listalleni :D Oon kyllä lukenut jonkun aikaa jo, mutta jospa nyt kunnostautuisin kommentoinnissakin..

  ReplyDelete
 8. Tottakai mulla on käyttöä kaikelle ilmaiselle. :) Ostin kyllä just Tigiä CheapSmellsistä, kun punta on nyt niin huonona. Kympin maksoi sellainen 750 ml pullo Superstaria.

  ReplyDelete
 9. Moikkamoi :)

  Mä käytän huulten kuorimiseen ihan tavallisen pesusienen sitä pehmeämpää puolta, on toiminut hyvin. Ja mulla on kans toi Body Shopin kirsikka-huulirasva <3

  ReplyDelete
 10. Moi jenkku :) Mulla ei taida olla pesusientä ollenkaan, hmm.. Mutta pitääpä tsekkailla!

  ReplyDelete