2009/01/15

Save the Trees with Legos?

Ennen eilistä teatterielämystä päädyin tsekkaamaan vielä viimeiset alennusmyynnit, kun aikaa kerta oli. Mukaan tarttui EsTi:Ci:n valkoinen trikoopaita, jota oli hypistellyt jo aiemmin syksyllä. Nyt se oli puoleen hintaan 6e, joten tarttui mukaan sen kummemmin sovittelematta :) Värikäs printti legoilla ja Save the Trees -tekstillä, sivuilla rypytysnyörit ja niskassa myös nyöri. Me like!


Pahoittelen surkeaa kuvaa. Ottaisin mielelläni enemmän päivän asu -tyyppisiä kuvatuksia, mikäli a) aamuisin olisi aikaa b) olisi valoa c) olisi paikka. Kämpästäni ei löydy yhden ainoaa järkevää taustaa, jota vasten voisi kuvata. Lisäksi näin talvisaikaan kun aurinko on vain muutaman tunnin päivästä horisontin yläpuolella, pitäisi kuvat ottaa ehdottomasti juurikin siihen aikaan, kun en yleensä ole kotona. Valaistus täällä on niin onneton, että siihen on turha luottaa. Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo.

Myös poikkikselle tarttui mukaan t-paita. Printti oli mielestäni hulvaton, eikä Volcomin paidalle jäänyt alennuksen jälkeen hintaa kuin vajaa parikymppiä. Kitaristiprintin lisäksi takana toisessa hihassa sekä paidan helmassa lukee valkoisella Volcom.



Tänään osasin sentäs hillitä shoppailuani, ja tyydyin ostamaan pelkkiä ruoka-aineksia. Lähdin kävelylenkille -18 asteen pakkaseen näyttäen vaahtokarkilta... Pukeutuen siis päästä varpaisiin asti vaaleanpunaiseen. Olo itseasiassa tuntuikin vaahtokarkkimaisen pehmeältä kaikkien niiden vaatekerrosten takia. Lenkin lopuksi piipahdin kaupassa ja kannoin kotiin mm. yksinkertaisen salaatin ainekset: rucolaa, kurkkua, miniluumutomaatteja ja paprika-yrtti-fetaa :)



Tilaajia blogilistan mukaan on muuten tällä hetkellä 9. Kun pyöreä luku tulee täyteen, arvon jotain pientä ja kivaa :) Itseasiassa tiedänkin jo kivan palkinnon, mutta sen arpominen vaatii vielä pienen hetken odottelun - ensin kun pitää tilata netistä jotain pientä ja sitten väkertää...

Koittakaahan pysyä lämpimänä!

10 comments:

  1. Eli samat farkkuleggarit kun noi mitkä ostin :) niistä tulee kyllä varmasti munki yks lempijutuista <3 missä päin suomea on tänään ollu -18 astetta ku täällä etelässä on harmaata ja jotain +4 :D tai nyt on -5 mut silti.. :D voi ku mäki olsiin tyytyny tänään vaan siihen salaattiin... XD

    ReplyDelete
  2. babyfat, juu mietinki että onkohan ne ihan samat :) Ollu kyllä hyvät käytössä! Paremmat ku Onlyn farkkuleggarit jotka ostin aiemmin syksyllä. Oulussa on ollu -18 :D Ja ihana aurinkoinen ilma. Vähän vähemmän ois kyllä pakkasta voinu olla.

    Ja niin, oon mäki syöny tänään suklaata.. :D

    ReplyDelete
  3. mä voisin kans järkkää jotain arvontaa ton 10 täyttyessä, mua vaan ärsyttää ku en tiedä ketä ne tilaajat on xD paljo kivempi ku on toi naamalista täällä :D ehkä suoritanki arvonnan niitä ollessa 10 ja vaan niiden kesken xD

    ReplyDelete
  4. hyppysellinen, nii xD No mä en varmaan koskaan saa kymmentä (julkista) lukijaa bloggerin kautta, joten järkkään ekan arvonnan sit nyt :D Ainahan sitä voi järkätä uuden kun tulee pyöreitä täyteen.

    ReplyDelete
  5. Ää, vitsit toi lego-paita on kiva! Tunnen niiin tuskas ton asujen kuvauksen vaikeuden kanssa >_<'

    ReplyDelete
  6. sarkku, vielä niitä jäi One Wayhin iso läjä ;)

    ReplyDelete
  7. Söpö paita, harmi, ettei täällä oo tota es ti ci:tä missään :( Ja mun on pakko käydä kattoon noita farkkuleggareita ku tossa puhuitte :D


    Mullaki häiritsee, kun en tiiä, ketkä blogilistalta lukee. Ku ei kukaan kommentoi ikinä x)

    ReplyDelete
  8. norppa, ilmeisesti ollu suht suosittu paita ku täältäki oli kaikki M-koot loppu :/ oisin halunnu semmosen joka ei oo tiukka mut on toiki ihan jees. Oulusta ei sen sijaan löydä farkkuleggareita melkein mistään nyt!! Kaikkialta loppu. En tosin tarvikaa nyt uusia, mutta..

    Piru periköön kaikki saitit, joiden kautta voi seurata anonyymina x)

    ReplyDelete
  9. Heips! Legopaita on tosi söpö. Tuo asukuva on mielestäni enemmän kuin hienosti onnistunut. Tosi retro! :)

    ReplyDelete