2009/01/31

Hard candy

Kiitokset vielä kaikille, jotka kommentoivat ja osallistuivat arvontaan! Aihe-ehdotukset olivat hyviä ja koitan parhaani mukaan toteuttaa joka ikisen niistä, jossain vaiheessa. Eniten päänvaivaa tulee todennäköisesti aiheuttamaan kommentti kirjoita vaikka musiikkityylistäsi ja/tai lempimuusikoista/bändeistäsi - siitä kun ei sitten tulekaan ihan lyhyt tarina! :D

Kuten Nekku minua ystävällisesti muistutti, pitäisi uusi arvonta järjestää sillä perusteella, että nyt myös bloggerin kautta olen saanut 10 lukijaa :) Kiitos siitä! Myöhemmin arvontoja tulee varmasti harvemmin kunhan keksin sopivan tahdin... Mutta tähän mainitsemaani syyhyn palaan ensi viikolla, kun olen takaisin ruodussa. Tämän postauksen aikaan olen nimittäin muualla päin maata viikonlopun vietossa.

Mutta iloksenne/tuskaksenne muutama kuva viime viikonlopulta.Perjantaina ystävän luona (taustalla) paljon hyvää syötävää, mm. iso kulhollinen karkkia!Joku monsteri yritti kahmia itselleen kaikki herkut.Kynttilät loivat tunnelmaa.Lauantai: pakollisia vessakuvia. Minä risoissa pääkallo-Chuckeissa, ystävällä mustat nahkaiset. Jaloillamme ei oikeasti ole juurikaan kokoeroa, kuva hämää!Splattermonster iski kasvoihini peittääkseen ne muulta maailmalta.

* harmaa tunika - nümph
* wet lookit - gina tricot
* ranteessa vanha koru, niittejä sinisellä muovilla

Myös varsinaisen baarin puolella pakollinen vessakuva, ja pakollinen meikkaustuokio.

Mukavaa viikonloppua!!

2 comments:

  1. Heh, vai heitin pahan aihe-ehdotuksen. :D No sitten ei muuta kuin pitkää tarinaa kirjoittamaan :D

    ReplyDelete
  2. V, kyllä, saanen rustata sitä puoli vuotta ennenku saan valmiiksi ;D

    ReplyDelete