2009/01/26

Vampyyreja ja ruotsalaisia rokkareita

Onko normaalia ajatella vampyyreita koko päivä?
Miettiä, millaista olisi olla yksi heistä?
(Ystävän kanssa jo suunniteltiin pitävämme omat vampyyrijuhlat, mikäli sopivia naamiaisia ei tule vastaan. Kyllä, olen lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä ikävuotta.)

Aloitin New Moonin lukemisen nimittäin eilen... Ei niin järkevä idea kun on muutenkin herkässä tilassa. Kolmannen luvun jälkeen posket olivat märät kyynelistä, mutta lukemista ei voinut silti lopettaa. Huok. Minulle tunne näistä kirjoista on vähän sama kuin Star Warsin kanssa - etenkin uudemmat flikat ovat dialogiltaan kökköjä ja ilmeisesti tarkoitettu ihmisille, jotka ovat kehitykseltään 3-vuotiaan tasolla. Mutta se maailma. Ihan sama miten huonosti Twilight ja sen jatko-osat on kirjoitettu, kun se maailma imaisee sisäänsä niin täydellisesti! En oikeasti millään malttaisi odottaa keskiviikkoon ja elokuvaversioon asti (Nekku, kävitkös katsomassa sen tänään ja mitä olit mieltä?). Ihan sama sekin, miten huono filmatisointi on. Minun on yksinkertaisesti saatava tätä maailmaa lisää.

----

Llauralla on muuten arvonta käynnissä, osallistukaahan! Lisäksi tyttö haastoi minut:

1. Go to the 4th folder in your computer where you store your pictures.
2. Pick the 4th picture in that folder.
3. Explain the picture.
4. Tag 4 people to do the same!
Hha, kerrankin kävi mäihä! Sattui nimittäin kohtuuhyvä kuva The Arkin vokalistista Ola Salosta :) Kyseinen kuva Ankkarockista 2005.

Taggaan Sarin, V'n, whatsoeverin ja L'n. Lisäksi toki kaikki muutkin jotka haluavat ja kynnelle kykenevät, voisivat tämän tehdä! :)

11 comments:

 1. Kävin, ja oli hyvä. Jotenkin minua elokuvaversioissa aina vain häiritsee se, miten kaikki tapahtuu niin kamalan nopeasti :D (puhumattakaan kahdesta esiteinistä, jotka olivat katsomassa elokuvaa sadatta kertaa ja luettelivat vuorosanoja ulkomuistista selkäni takana, grr). Mutta oli se Edward ihana elokuvassakin. JA, Akateemiseen oli tullut Uusikuu-kirjoja, ostin heti omani pois! Sitä en tiedä, miksi eivät ilmoittaneet asiasta, vaikka olin tehnyt varauksen. Kävin vain katsomassa tänään, että josko niitä sattuisi olemaan. Mulla on nyt vasta toinen luku menossa, vielä ei itketä...

  ReplyDelete
 2. Ja hei muuten, tyypillä on jo 8 lukijaa bloggerin kautta. Kohta joudut pitämään ne toiset arpajaiset!

  ReplyDelete
 3. Nekku, jep, sama muaki aina elokuvissa häiritsee. Mut joskus se on hyvä asia, kuten Hohdossa :D Ja vaikka kuvitelmani Edwardista on olleet hiukka erilaiset, niin trailereiden perusteella en tuu pahasti pettymään ;)

  Tyhmä Akateeminen kun ei ilmottanu! Mut varo sitä kolmatta lukua... Mulla jää tänään lukeminen vähälle, kun nördään tässä ja sitten alkaa Fringe, joka on pakko kattoa.

  Ja huomasin itekin ton 8 lukijaa, apua!

  ReplyDelete
 4. mä oon halunnut olla vampyyri siitä asti kun luin pikku vampyyri -kirjoja joskus 10-vuotiaana :) onko se sitte kuinka normaalia, sitä en tiiä :D

  ReplyDelete
 5. Jenkku :D Ollaan me normaaleita ainakin omassa maailmassamme?

  ReplyDelete
 6. Onpa hauska haaste, jännittää mitä siellä on ;)

  ReplyDelete
 7. ...NIIN, ETTEI VAIN LÖYTYIS TUTTUJA..
  Minun koneeltani poimitussa kuvassa näyttää Whatsoueverin reipas jälkikasvu kisailevan uima-altaalla.

  ReplyDelete
 8. Kiitsa haasteesta. Laitanpa tänään kuvaa! :D

  ReplyDelete
 9. whatsoever: niimpä :)

  Anonyymi: tähänkin voisi vastata NIIMPÄ :D

  L: jee!

  ReplyDelete
 10. Kiitos haasteesta! Tätyykin vastailla :)

  ReplyDelete