2009/01/18

Nyt loppui syöminen!

Otsikon mukaisesti viimeistään nyt on syytä alkaa katsoa mitä suuhunsa pistää. Eilinen leffailta ystävän kanssa meni sellaisessa herkuttelun huumassa, että tänä aamuna vaa'an lukema kirveli mieltä. No, onneksi siitä voi syyttää nesteen kertymistä suolaisten sipsien siivittämänä (onko se sitten hyvä vai huono asia).

Ensiksi arvio Estrellan uusista salt&vinegar-sipseistä. En ole sipsi-ihminen siinä mielessä, että söisin niitä paljon ja milloin vain. Pääosin sipsit maistuvat sen kahden ensimmäisen puraisun jälkeen ainoastaan rasvalta ja suolalta tai muilta mausteilta. Silti rakastan englantilaisia viinietikkasipsejä! Estrellalla oli joskus vuosia sitten viinietikkamakua tarjonnassaan, ja tauon jälkeen niitä on näköjään tullut uudestaan kauppoihin. Mutta voi sitä pettymystä! Viinietikan maku oli kyseisissä sipseissä lähes mitätön, vaikka kaunis Union Jack pussin kyljessä antoi odottaa jotain ihan muuta. Kurjuus. Tästä lähtien hankin edelleen salt&vinegar-herkkuni Behnford'silta.

Toiseksi, tein muffineja, taas. Jostain syystä olen viimeisen reilun kuukauden aikana tehny kolme kertaa muffineja, sitä edeltävän elämäni aikana kerran (!). DagensMuffin on loistava sivusto täynnä reseptejä, joista suurin osa on käännetty myös suomeksi. Suosittelen! Itse olen nyt testannut reseptejä niitä hieman muokaten. Eilen tuli tehtyä Fazerin Lontoo Rae -suklaisia muffineja :) Mutta täytyy sanoa että aiemmin testaamani Pätkis toimii leivoksissa paremmin. (Ja kyllä, koristeluvärkkien puutteessa muffinit saivat huipukseen M&M's-karkin.)
Leffaillan ohjelmaan kuului The Dark Knightin lisäksi The Prestige. Christian Balen tähdittämiä leffoja siis ilta täynnä! The Prestige on toinen muutama vuosi sitten ilmestyneistä taikurileffoista. Se toinen, Edward Nortonin tähdittämä The Illusionist tuli katsottua heti dvd-version ilmestyttyä, mutta tämän toisen katsominen venyi jostain syystä näinkin pitkälle. The Prestigen takakansi lupasi kutkuttavaa jännitystä, draamaa ja huikean loppuratkaisun. Mieliämme riipi koko elokuvan ajan tuo viimeinen lupaus - mitä kummaa se voisi olla? Kaikista arvuutteluista huolimatta emme onnistuneet arvata loppua oikein. Siinäpä siis hyvän elokuvan merkki! Leffa piti hyvin otteessaan ja se pitäisi katsoa toiseen kertaan - aivan kuten siinä varoitettiinkin. Balen lisäksi roolisuorituksensa kunnialla vetivät mm. Hugh Jackman, Scarlett Johansson ja David Bowie. Are you watching closely?
Loppuun vielä illan asu perjantailta, kun oli ystäviä kylässä. Lähinnä postaan tämän sen takia että kuvasta ei saa mitään selvää :D Kaikki näyttää mustalta.

* musta taskullinen neuletunika - Vero Moda
* wet look -legginsit - Gina Tricot
* tummansiniset, palmikkoneuleiset sukat - joulupukilta
* vinyylipinssi - hankittu Lifestyle Kaupasta, en kuolemaksenikaan muista kenen.. Ehkä Kooky Gemsin?

Nyt iltapalaksi vielä viimeinen muffini! Öitä!

10 comments:

 1. voi , mun mielestä noi sipsit oli just hyviä! olin kyl varmaan pari kk syömättä sipsejä lainkaan, et sekin saatto vaikuttaa.. mut nyt mä oon taas innostunu niiden syömisestä noiden myötä <:D

  ReplyDelete
 2. Sipsit on tosiaan hyviä pari ekaa puraisua. Sit vetää väkisin lisää, jos neki ois hyviä xD Joku 100g on aika maksimi mitä pystyn syömään, tulee sit huono olo.

  ReplyDelete
 3. hyppysellinen: mun mielestä ne sipsit ei vaan maistunu tarpeeksi viinietikalta :( Vaan liikaa tavallisilta sipseiltä, joista en tykkää ollenkaan. Ku en yleensäkään niin välitä sipseistä :) Paitsi Pirkan vihreässä pussissa olevat, nam!

  norppa: joo, sipsit on kumma juttu :D Tai aika sama kun moni muu, sitä vaan syö niitä kun ne on tarjolla, ja kun ne periaatteessa on hyviä vaikkei oikeesti oliskaan x) Sitä ei kai jotenki hahmota että haluaako niitä sipsejä vai ei.

  ReplyDelete
 4. Minäkin aloitin vuoden alusta hieman tarkkailemaan syömisiäni. Tähtäimessä kiinteytyä vähän kesäksi. Silloin on omat häät edessä! :) Eli mielenkiintoinen oli tuo edellinen postauskin. :D

  ReplyDelete
 5. Munki pitäis vähän rajottaa syöpöttelyä! :S jonkun kesäkunnon vois saavuttaa. Talvella sitä jotenki muuttuu semmoseks pulleroks ja syö kaikkea. Söin just tänään juustoja ihan sikana, hyyh :<<

  ReplyDelete
 6. L: Uskonpa että yli puolet suomalaisista teki saman lupauksen ;) Toivotaan että jaksetaan pitää intoa yllä ja ollaan kesällä tosi timmejä! Ja oi, onnea jo tulevista häistä (saako etukäteen edes onnitella)! Odottelen innolla aiheeseen liittyviä postauksia kaason ominaisuudessa ;)

  Laura: Mulla on ihan sama, että talvella palloutuu vaikka kuinka liikkuisi! Syytän siitä kaamosta, sen aiheuttamaa mielialan laskua ja sitä kautta makeanhimoa. Ja kaiken muun epäterveellisen himoa.. Mut ku juustoki on niin hyvvää!

  ReplyDelete
 7. vitsit, aitoja salt&vinegar -sipsejä luottokortilla kotiinkannettuna. voi onnen kyynel! kiitos :)

  ReplyDelete
 8. Yks mun kaveri asuu liverpoolissa ja se sano uutena vuotena ihan samaa noista viinietikkasipseistä. Oon kauhuissani, koska minusta noissa estrellan sipseissäkin se viinietikka maistu niin voimakkaalta, että en niitä pystyny syömää. Ja yleensä syön mitä tahansa sipsejä!

  ReplyDelete
 9. _stu, haha :D Ne kyllä kuuluu joo taas siihen sarjaan että joko vihaa tai rakastaa..

  ReplyDelete