2009/06/05

22.10.2009 @ Helsinki Finland

Blogeilu on hiljentynyt syystä että, ei ole ollut liikaa aikaa. Järjestelyjä asunnon kanssa ja reissaamista pitkin Suomea - tällä hetkellä Kouvola, ensi viikolla Kotka ja Seinäjoki. Postausideoita kyllä tursuaa korvista, mutta niitä ei ehdi saada koodiksi asti! Toivottavasti kuitenkin piakkoin :)


Ehdin kuitenkin perjantai-illan kunniaksi hehkuttaa, että lippu Musen lokakuiselle Hartwall Arenan keikalle on jo hankittu ♥ Varsinainen lipunmyynti alkaa maanantaiaamuna. Hurraa-huuto siis presalelle! Jospa pääsisi taas eturiviin, kuten vuonna 2007. Placebon jälkeen maailmankaikkeuden toisiksi paras yhtye (Manboy tietysti kolmantena, vaikka jossain vaiheessa vedin sen kakkoseksi, mutta nämä ovat ailahtelevia listasijoja).

Makoisaa viikonloppua!

9 comments:

 1. Mun on nyt pakko kysyä tyhmä kysymys, mikä/kuka hemmetti tää MUSE on?? Tuntuu että kaikki on sinne menossa ihan innoissaan (ainaki facebookin tilapäivitysten perusteella eilen).

  ReplyDelete
 2. Muse on ihana <3 voiku itekkin saisin hommattua lipun :/

  ja hyvää viikonloppua myös sinne! :))

  ReplyDelete
 3. Iih iih, olin niin innoissani kun kuulin Musen tulevan Suomeen (niin innoissani että nähtävästi taannuin kommunikoimaan iih-äänteillä :p) kyllä, se tulee ehdottamasti maailmankaikkeuden toiseksi parhaana bändinä Placebon jälkeen :)

  ReplyDelete
 4. TaiNa, Muse on brittiläinen vaihtoehtorockia soittava yhtye, joka julkaisi ekan levynsä 1999 ja on kasvanut vuosien saatossa niin suureksi, että myi kahtena peräkkäisenä iltana Lontoon Wembley stadionin loppuun :) Vuosi taisi olla 2006 tai 2007. Suosittelen Youtuben tutkimista! Starlight lienee sellanen biisi, joka on ahkerasti radioissa soinut (ei kuulu omiin lemppareihini tosin). Muse on ollu Suomessakin useampaan otteeseen.

  Laura, niinpä, toivottavasti saat lipun!

  sarakissa, niinpä ^___^ Olitko edellisellä keikalla jäähallilla 2007? Ja ehkä törmätään sitten perjantaina Placebossa!

  ReplyDelete
 5. Voih, ymmärrän sua erit hyvin. Itselläni koko kevät oli jatkuvaa reissaamista ja tuntui, etten ikinä ehtinyt blogeilemaan, vaikka aiheita olisi ollut joka päivälle. Onneksi se on vain väliaikaista ja sitten taas elämä vähän rauhoittuu. Onnea uuteen kotiin.:)

  ReplyDelete
 6. Mä haluun Musen keikalle!!! Ai paska (sori). Oon niin kade. :D Ei ole vaan seuraa ja liput ovat varmaan jo menneet siinä vaiheessa, kun sellaista saisin hankittua. Nyyyh.

  ReplyDelete
 7. Alma, niinpä, ja sitten kun muistaa vaan kirjoittaa ideat ylös, niin niitä voi lähteä toteuttamaan kun on enemmän aikaa :)

  Joa, toivottavasti saat lipun jostain! Olettaisin että tällä hetkellä erilaiset lippupalvelut näyttävät jo loppuunmyytyä. Mutta ainahan lippuja vapautuu myös myöhemmin. Ja seura ei varmasti ole ongelma, uusia kavereita löytää jonosta ;)

  ReplyDelete
 8. Lippu on tälläkin onnellisella taskussa ja keikkaa ootan jo ihan hulluna! Minun listassa Muse tulee kyllä ihan ehdottomasti maailmankaikkeuden parhaana bändinä, mutta kyllä se Placebokin siellä kärjessä hilluu. :D

  ReplyDelete
 9. Riehu, hyvä juttu että lippu on! Voi olla että mullakin Muse nousee keikan myötä hetkeksi ykkössijalle, mutta kyllä loppupeleissä Placebo vie voiton :D

  ReplyDelete