2009/06/28

JKL-city

Hejssan. Viikonloppu Jyväskylässä sujui todellakin aurinkoisissa merkeissä! Vaikkakaan viikonlopusta ei ehkä voida puhua, kun tarkoitetaan ajanjaksoa torstaista lauantaihin. Paluu sateiseen Helsinkiin oli joka tapauksessa melkoisen karu.


Perjantaipäivä sujui puistoilun merkeissä. Bikinien päälle oli hyvä lätkäistä hentoinen riepu, jota kai tunikaksikin kutsutaan. Ginasta se, läpsyt Dieselin. Puistossa makoilun lomassa ehti katsastaa alennusmyyntejä, niistä lisää myöhemmin.


Puistoilun jälkeen syöpöttelemään kasvispiirakkaa ja suklaa-kinuski-mansikkakakkua, namskis! Sekä myös muffineja, joiden ohjeen löytää täältä. Luultavimmin kahden muunkin herkun reseptit tulevat kaikkien nähtäville :) Illaksi sitten Pub Katseeseen, jossa soitti aina niin ihana Manboy. Matkalla baariin nähtiin superpieni pupunen!Illaksi kuteet vaihtuivat toki mustempiin. Yhdestä en keikoilla luovu - Askoista! Mitkään muut kengät eivät mahdollista hyppimistä ja pomppimista samaisessa määrin.Ei tätä voi sanoin kuvailla. Keikka oli ihana kuten aina, joskin selkeästi parempi kuin Seinäjoella pääsiäisenä soitettu. Loputonta tanssimista ja riehumista ja tunnelmointia. Lisäksi Karon Interpol-paita ilostutti! Settilista näytti seuraavalta:

Sarah
End Love
For Another One
Panic
A Reason
Please Stop Crying
Advice ♥
Where We Used To Live
A Bore
Mirror
--
The Look
Water

Advicea ei ole paljoa keikalla soiteltu, ilmeisesti vain Helsingissä kerran aiemmin. Se kuuluu ehdottomasti uusimman levyn lemppareihin, joten oli ihanaa moinen kuulla livenä ♥ Myös plektra tarttui lavalta mukaan - se päätynee plektra-kaulakorun uuteen versioon killumaan ;)

Nyt ei kyllä tästä tytöstä irtoa muuta. Luultavasti auringon alla makaaminen ja kookosjäätelö ovat pehmittäneet pään... Huomiseen!

8 comments:

 1. Pääsispä takas! Mus <3

  ReplyDelete
 2. Yonna, niinpä! Maattais kaiket päivät puistoissa auringossa ja illat keikoilla <3 Ois niin perfecto.

  Nekku, se oli kyl! Ei edes pelännyt juurikaan meitä :)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana tuo tunika sulla! <3

  ReplyDelete
 4. Ihan uskomatonta ajatella, että kerrankin Hesassa on ollut viileämpää kuin täällä Itä-Suomessa! :D Muahahaha.

  Sun hiukset on muutes ihanat! Niin tuuhean näköiset..

  ReplyDelete
 5. Voi, on kyllä superpieni pupu! söötti. Sekoan aina kun näen sööttejä eläimiä.

  Ja kiva keikkailuasu, tykkään mekosta!

  ReplyDelete
 6. W, kiitos! Melkoisen ohut riepu se on, mutta kivan mallinen ja sopii hellepäiviin :)

  Joa, sitä sattuu :D Hiukset on joo tuuheat, vaan sitäkin takkuisemmat..

  sarakissa, eläimistä kyllä sekoaa aina 8) hihi.

  mari, se oli kyllä niiiin söpö!

  ReplyDelete