2009/06/11

Prove!

Elämä se on vaan yhtä paikasta A paikkaan B juoksemista, sivuten välissä paikkaa C ja henkilöä D. Eniten tässä kiire-elämässä on harmittanut mielenkiintoisten blogien lukemisen jääminen taka-alalle. Mutta ensi viikolla tulee mahdollisuus petrata, kunnes juhannus taas vietetään jossakin erämettässä :)


Sitä ennen kuitenkin viikonloppu täynnä tohinaa. Aamulla aivan liian aikainen herätys junalle (älkää ikinä jättäkö lipun ostamista edelliselle päivälle), koska myöhemmät junat olivat jo täynnä... No, olenpahan ajoissa Seinäjoella. Suomen paras festivaali starttaa Ääsjoen Törnävänsaaressa huomisiltana ja jatkuu kolme päivää. Koko Provinssirockin kokokohta tulee todennäköisimmin olemaan heti ensimmäisen illan pääesiintyjä Placebo (kuvassa). Kuten aiemmin mainittu, bändi on minulle äärimmäisen tärkeä, ja nähty livenä kaksi kertaa aiemmin. Uusi levy on kolahtanut mukavasti ja hivelee korvia. Siitä on tulossa raporttia ja mielipiteitä myöhemmin!

Lumelääkkeen lisäksi odotukset ovat kovat Editorsin, Nick Cave and the Bad Seedsin sekä muutaman kotimaisten suhteen. Opeth on sentäs nähty muutaman kerran aiemminkin, samoin DJBB ja Sara, mutta lemppareita haluaa nähdä aina yhä uudestaan. Sadetta on viikonlopulle valitettavasti povattu, mutta ilmeisesti huomenna festarikansa saa nauttia myös auringon lämpimistä (ja polttavista) säteistä.

Ihanaa festaria kaikille sinne suuntaaville, ja kesäistä viikonloppua kaikille muillekin! Varautukaa kuvatulvaan lähiaikoina :)

5 comments:

 1. Höh, kaikki suuntaa provinssiin! Hauskaa matkaa ja kuvia saaottaa;)

  ReplyDelete
 2. Ois voinu vaikka reffata :) Ja käy ny ihmeessä kattelemassa Nicoleakin :) Se esiintyy jo tänään!

  ReplyDelete
 3. Provinssirock OLI Suomen paras festari mutta eipä ole tänä vuonna! Olen käynyt kinkereillä 15 vuotta ja nyt jätin EKAA kertaa väliin koska bänditarjonta oli ihan sontaa... Harmittaa vietävästi mutta suomalaiset on nähty sataan kertaan ja minua ei Manowaria tai Opethia saa katsomaan kirveelläkään... pe ja su ohjelma olisi mennyt mutta paska la pilasi koko homman, ei kiitos :O( Hyvää festaria sulle kuitenkin, toivottavasti aurinko paistaa!!!

  ReplyDelete
 4. Opeth on kyllä loistava livenä, kävin Nosturissa heitä ihailemassa pari vuotta sitten (ja musiikkikaupassa hakemassa nimikirjoitukset bändiltä) :) Provinssi tuntuu olevan yksi Suomen parhaista festareista, Sauna Open Airin ohella, täytyy joskus kokeilla molempia, itse kun olen vaan käynyt Tuskassa.

  ReplyDelete
 5. Styledrop, ei kai sentään ihan kaikki ;) Hauskaa oli ja kuvia tulee myöhemmin!

  mari, höh, enpä tajunnu! Nicolea en kyllä katellu, kuuntelin vaan Placebon odottamisen lomassa. Tykkäsin niistä silloin kun olivat vielä enemmän Saran kaltaisia, mutta nykyinen örinämeininki ei iske.

  Mikaela, totta, lauantai oli vähän kökömpi mutta oli silloinkin kivoja! Muun muassa VETO tanssitti ja lujaa. Kuulin että Coldplayta oli yritetty la-illalle, mutta raha tullut esteeksi, as usual .____. Mutta ehkä ens vuonna on sitten taas niin hyvä satsi että sutkin saa paikalle ;)

  Kazza, itsellä ei Opeth kuulu niihin megasuosikkeihin, vaikka hyvä onkin. Joten nyt tuli tsekattua vaan keikan loppupuoli päällekkäisyyksien vuoksi :)

  ReplyDelete