2009/06/25

HBP


Yeahh, lippu Harry Potter and the Half-blood Princen yönäytökseen on ostettu. Perjantaina 17.7. kello 00.06 kajahtaa Tennari ykkösessä korville ja silmille toivoni mukaan sellainen visuaalinen nautinto, että aiemmat Hartsat kalpenevat prinssin rinnalla. Olen pitänyt aiempien ilmeestä suurimmilta osin, tosin ainahan asioita voisi tehdä paremmin - eivätkä kaksi ensimmäistä lasten elokuviksi luokiteltavaa oikein sytytä. Mutta Potterit synkkenevätkin loppua kohti mentäessä.

Nyt kuitenkin pois synkkyys ja suunta kohti Jyväskylää, ystävien seurasta ja auringosta nauttimaan! Adios!

(kuva)

8 comments:

 1. Ootan itekin Potteria, vaikka en vielä mitään lippuja ole hommaillut tai muuta. Aurinkoista reissua sulle! ^__^

  ReplyDelete
 2. kuul! mulla ei vielä mitään suunnitelmia kyseisen leffan varalle. tosin toivon voittavani galtsun kisassa liput kutsuvierasnäytökseen :D

  ReplyDelete
 3. Mulla on jo neljäs kirja yli puolen välin, ja oon ehtiny kattomaan kolme ekaa leffaakin. :) Ja totta turiset, sekä kirjoissa että elokuvissa ne kaksi ensimmäistä ovat melko laimeita. Etenkin ekassa leffassa kökkö animointi häiritsi todella paljon. Mutta kolmas olikin jo aivan mainio.

  ReplyDelete
 4. Posteri näyttää hienolta ja kyllä tätä tosiaan jo odotetaan :) Nuo yönäytökset on fiilikseltää ihan erilaisia kuin muut, joten varmasti kiva mennä sellaiseen.

  ReplyDelete
 5. Oijoi! Täällä se tulee 15.heinäkuuta, mutta harmittelen kun en ole Ruotsissa enää silloin vaan Suomessa lomaa viettämässä. :(

  ReplyDelete
 6. Anna, toivottavasti on odotusten arvoinen :)

  jenkku, aina voi toivoa :D

  Nekku, oho, oot ollu ahkera nyt kirjojen kanssa! Mun pitää tuoda sulle ilmeisesti seuraavat, kun tuun sielläpäin käymään :)

  Paivi, niinpä! Täytyy vaan metsästää uusi koulutyttöhame pukua varten, kun edellisen menin myymään ;)

  TaiNa, harmi :/ Mutta varmaan pääset sitten Suomessa sen tsekkaamaan?

  ReplyDelete
 7. Viides on jo menossa, lainasin kirjastosta. :) Ja on siellä loputkin, tarkistin jo. Sen kolmannen kirjan aikana pääsin vauhtiin, nyt ei malta lopettaa.

  ReplyDelete
 8. Ah, totta! Lukuintoa sinne sitten vaan ;)

  ReplyDelete