2009/06/29

Girl from Mars


Lupasin esitellä mieltä ja ruumista lämmittävän ale-löytöni: CTRL'n jättipaita David Bowie -printillä!

Olen havainnut pääkaupungin ostosmahdollisuudet perusketjuliikkeissä äärimmäisen rasittaviksi. Ei yksinkertaisesti jaksa kierrellä ja kaarrella, vaan jalat suuntaavat helpommin joko ihan vaan Stockmannille tai pienempiin erikoisputiikkeihin. Pienemmissä kaupungeissa taasen valikoima on rajallisempi, mutta liikkeissä jaksaa pyöriä - myös niissä ketjuissa. Paita löytyi siis Jyväskylän Jim&Jillistä, ja tulee lämmittämään varmasti useaa syysiltaani :) Taskutkin siitä löytyy!

Paidan hengessä täytyy laittaa pari linkkiä kaikkien kauhistukseksi:

David Bowie - Life on Mars


...Sekä mahtava Brian Molkon cover Bowien Five Yearsista

12 comments:

 1. Mun mielestä pikkukaupungeista vain tekee parempia löytöjä, ehkä sitä tavaraa ei mene samalla tavalla kuin Helsingissä. Oon itse lähdössä mökkeilemään Poriin, varmasti tulee kierrettyä paikalliset ketjut :)

  Paita on muuten todella hieno, itsellä vain toi valkoinen ei toimi, sottapytty kun olen :>

  ReplyDelete
 2. Kiva paita :) Olen samaa mieltä, että jotenkin helpommin löytää asioita tuolta pienempien kaupunkien kaupoista... Minä toisaalta kun olen sellainen tungoksessa ahdistuvainen, niin helposti vaan kävelee Helsingin ruuhkaisten alekauppojen läpi vaivautumatta kunnolla kaivelemaan. Vähemmän ruuhkaisissa paikoissa sitä jaksaa mennä tonkimaan aina syvemmälle ja sitä saattaa jotain vaikka löytääkin :)

  ReplyDelete
 3. patentti, juuri noin :) Toivottavasti Porista löydät jotain kivaa! Valkoinen on kyllä aika hasardi mullakin, aina kaikki valkoset paidat pesussa :D

  Paivi, tack. Jep, tungoskin kyllä ahdistaa - pahimpia alennusmyyntien sotkuiset vaaterekit ja toisena ääripäänä joululahjoja maanisesti shoppailevat ihmiset. Yh. Mutta joskus tekee niitä löytöjä :)

  Inna, kiits!

  ReplyDelete
 4. Norppis, kiitos, niin minustakin ;)

  ReplyDelete