2009/06/18

Jussi


Viime juhannusta fiilistellessä voi siirtyä viettämään jo nykyistä. Viiden hengen mökkiin ahtautuu 13 ihmistä - ja Kaakkois-Suomeen on luvattu sadetta... Mukaan tarvitaan siis ajantappovälineitä a.k.a. lautapelejä, hyvää ruokaa (parempi mieli) ja seikkailuajatuksia. Uimista tuskin voi välttää, enkä tässä tapauksessa tarkoita sitä, mitä Jeklo yleensä kyseistä termiä käyttäessään. Tosin ei sitäkään voine välttää.

Istun tämän tullessa esiin siis jo junassa. Hauskaa juhannusta itse kullekin, pysykää pinnalla!

5 comments:

 1. Hyvää juhannusta sinne kauas kesään, toivotaan ettei sada eikä ole turhan kylmä. Täällä aurinkoa riittäisi mutta lämpöasteita on vain 9. Toivottavasti lämpenee vähän myöhemmin päivällä.

  Hauskaa jussia!!!

  ReplyDelete
 2. Erinomaisen hyvää juhannusta!
  Tädillä on vastaavaan tarkoitukseen varattuna kolme ruotsinkielistä dekkaria, yksi suomenkielinen ja Harri Tapperin lapsuudenmuistelukirja (966 sivua), naistenlehtiä, vähän myös ns. asialukemista, mp-3-soitin, että jos Pirkanmaan pohjoisosissa sataa, niin silloin ja muutenkin saa ajan kulumaan...

  ReplyDelete
 3. Juhannus on aina juhannus, vaikka vettä sataa, niin kuin täällä juuri nyt tekee. Hauskaa jussia, nauttikaa tiiviistä tunnelmasta!

  ReplyDelete
 4. Toivottavasti juhannus meni mukavasti!

  Kaunis kuva!

  ReplyDelete
 5. Kiitos kaikille toivotuksista, ja toivottavasti teillä meni jussit mukavasti :)

  ReplyDelete