2009/11/27

30 Seconds To Mars - Kings And Queens

Kun kuulin tämän kappaleen ensimmäistä kertaa, kylmät väreet kiipivät selkääni pitkin. Kun ensimmäisen kerran näin videon, ihoni oli kananlihalla kahta kauheammin. En osaa selittää ilmiötä, sillä kyseessä on kuitenkin varsin perus-Marsilainen biisi kutkuttavine kitaramelodioineen, energisine rumpukomppeineen ja Jaredin sekä kuulaana että käheänä loistavine äänineen. Hmm. Osansa väreisiin tekee kyllä etenkin lopussa kuuluva taustakuoro. Se kun on täysin bändin faneista koostuva, samoin kuin videossa pyöräilevä ihmisjoukko. Ystävällistä ja nöyrää, ettenkö sanoisi! Hieman eri meininkiä kuin eräiden bussilla ohiajaminen, krhm...

Voin kuvitella pystyyn nousseiden ihokarvojen määrää ensi vuoden maaliskuussa, kun biisi pamahtaa käyntiin Helsingin jäähallissa ja yleisö on täysillä mukana taustalauluissa. Kyllä, 30 Seconds To Marsin keikalle oli ehdottomasti hankittava lippu, etenkin kun edellinen setti vuonna 2008 tuli missattua likviditeetin puutteen takia. Keikalla ei tasan varmasti tarvita energiajuomia - uskon menon olevan käsittämättömän hektistä ilman lisäaineitakin!

Uutta levyä odotellessa (ilmestyy 8. päivä joulukuuta) voi yrittää luoda toivoa ja uskoa siihen, että vielä jonain päivänä olemme kaikki kuninkaita ja kuningattaria, jotka osaavat toimia niinkuin sydän sanoo.


2 comments:

  1. Keikalle tulen minäkin ;O) Muuten, juuri luin uutisista että levyn julkaisua olisi aikaistettu, eli tulisi jo 4. päivä!!

    ReplyDelete
  2. Aijaa, ohos, mennyt multa ohi korvien! Mutta loistavaa, saa siis jo ensi viikonlopuksi uutta musaakkia soittimeen :)

    ReplyDelete