2009/11/04

Arvontakorjaus!

Attention!

Nyt kävi niin hassusti, että synkkyysarvonnan voittaja Kazza löysikin arvotun leffan hyllystään :D Siispä hänelle lähtee vain synkät suomalaiset karkit kauas Uuteen Seelantiin, ja arvoin dvd'n uudestaan. Voittajaksi selviytyi tällä kertaa Hosuliini :) Onnea! Laitapa osoitteesi minulle maililla, niin saan leffan postiin :)

Ja jos joku kaipaa piristystä synkkään marraskuiseen iltaan, suosittelen vilkaisemaan aussisarja Rove Liven pätkän, jossa yli-ihana, cute little monster Elmo vieraili! Lopussa mainittu Kevin on siis Elmon ääni ja liikuttaja ;)

6 comments:

 1. Awwwww tää Elmo-haastis on vaan aina yhtä ihana ^__^

  ReplyDelete
 2. Elmo on ihana. Muistan kun olin about 17 ja mun kummityttö sai joululahjaks semmosen tickle-me-Elmon ni olin TO-DEL-LA kade!!! Ja oon edelleen, koska en oo saanu omaa Elmoa hankittua..

  ReplyDelete
 3. ravenwaves, nii-i ^____^

  amma, awws :D Mulla oli joskus Elmo-paita mut se taisi löytää uuden kodin ravenwavesin luota.

  Willow ^___^

  ReplyDelete
 4. Hömelö kun ei tiedä mitä dvd-hyllystään löytyy ;D

  ReplyDelete
 5. Hehe :D No ihan tuttua Kazza täälläkin, oon mm. pari kertaa onnistunut ostamaan sellaisen levyn joka jo löytyy hyllystäni..

  ReplyDelete