2009/11/05

Walk The Fleet Road


 

 

 

Helsinki on valkoinen ja sohjoinen.
Kuvat ovat laadukkaita, kiitos puhelimeni.
Onneksi on kumisaappaat.
Ja työpaikan eteisen peili.
Ja karmeat ilmeet.
Ja jumitusvaate nro 2 heti erään mustan tunikamekon jälkeen - villabolero ♥

Kuka tulee kanssani tekemään lumienkeleitä?


p.s. Pää pursuaa ideoita ja asioita ja ne pitäisi jotenkin saada blogiinkin asti! Krää! Kellään muilla samoja ongelmia? :D Viikonlopuksi matkustan taas muualle, mutta Vaiokin lähtee mukaan.

10 comments:

 1. Täällä on aivan kuivaa vielä. Ideoita täältäkin löytyy sekä blogin että muun suhteen, mutta ei materiaalia tai tarpeeksi inspistä tehdä niille mitään :D

  ReplyDelete
 2. onneks mun ei tarvinnu lähteä tänään ulos selloa pidemmälle, saati sit helsingin keskustaan koska nyt voin elätellä sitä kuvitelmaa et toi on ihan kunnon lunta eikä mitään raivostuttavaa sohjoa tuolla ulkona :D

  ReplyDelete
 3. Annatko mullekin ideoita, kun oma pää lyö tyhjää? :D Lumienkelit kuulostaisi kivalta. Onneksi aamulla tuli lunta!

  ReplyDelete
 4. Ihanan väriset housut! Itsellä metsästyksessä tumman harmaat kulutetut yksilöt. :)

  ReplyDelete
 5. Oi, lumienkeleitä! Mä olen iloinen, kun lumi saapui, kunpa pysyisikin pitkään lumena!

  ReplyDelete
 6. Sama ongelma! Vaikeaa asiasta tekee se että osa on vielä sillä tasolla että ne pitäisi ensin toteuttaa käytännössä, sitten kuvata ja siirtää blogiin. Eli liikaa hommaa kesken!

  Ah, jumitusvaatteet ovat ihania. <3

  ReplyDelete
 7. ravenwaves, no lumet suli pulipuli yön aikana. Tosin äsken tuli lisää. Olis muuten huippua saada viikon mittainen loma, jonka aikana inspiraatio olisi järjettömän korkealla!

  llaura, lucky you :D

  Joa, mun ideat koostuu lähinnä musiikista ja legginseistä, revi niistä :D

  -L-, mä itseasiassa ajattelin noiden olevan vaaleanharmaat, mutta on ne sittenki aika tummat. Cheap Mondayt, ostin kesällä. Ei voi muuta ku suositella :)

  Salka, taisi valitettavasti jo sulaa pois :P Muistan kyllä erään uuden vuoden, kun ko. päivänä oli vihreä nurtsi näkyvissä.. Ja olin sisämaassa silloin.

  Minttu-Maaria, niinpä! Sitten kun päivänvalon määrä on mikä on, niin kuvista tulee ihan järkkyjä. Mut kivempi se että on ideoita, ku et pää löisi tyhjää :)

  ReplyDelete
 8. Tuli ihanasti lunta tuossa pari päivää takaperin! Meillä etenkin koiranpentu oli aivan innoissana hyppimässä lumessa häntä heiluen! :)

  Nyt alkaa lumipeite sitten hiljalleen taas katoamaan. Mikäli on luottaminen aiempien talvien saldoon, niin seuraavaksi saamme lunta sitten joskus tammi-helmikuussa.. ;)

  ReplyDelete
 9. Marika, hih :) Joo, eipä se lumi pysynyt eikä varmaan tule takaisin vielä hetkeen.. Oispa nyt kerrankin edes valkoinen joulu! Tuntuu olevan harvinaisuus nykyään :/

  Willow, niinpä, nyyh!

  ReplyDelete