2009/12/22

Last Christmas

Mikä loisikaan joulutunnelmaa paremmin kuin vuosien, vuosien takainen legendaarinen hitti Last Christmas WHAM!'n esittämänä? ;)
Biisiä on jälkeenpäin varioitu useaan kertaan, mm. James Dean Bradfieldin (Manic Street Preachers) ja Coldplayn toimesta. Myös yksi 1990-luvun lopun suosikeistani, Savage Garden, on esittänyt kyseistä kappaletta, mutta täytyy sanoa, että taustabiitti on melkoisen järkyttävä. Yhtyeen oma tuotanto on huomattavasti mukavamman kuuloista, vaikka menee sekin täysin popin puolelle.

Ehkä se joulufiilis tästä siis vielä viriää, vaikka saunaan ei tänä vuonna olekaan asiaa.

7 comments:

 1. Jee! Oli pakko laittaa tämä omaankin blogiini, tämä on niin ihana moderni joulubiisi. "This year to save me from tears, I'll give it to someone special..."

  ReplyDelete
 2. Oijoi, Savage Garden .. toi versio on kyllä melkosen järkyttävä ! Ite oon popittanu Glee Cast -versiota tuosta biisistä kun kaveri sen mulle lähetti, vaikka en oo ko. sarjasta muuten mitenkään tietoinen. Biisin versiointi kuitenki kolahtaa kaikessa siirappisuudessaankin :'D

  ReplyDelete
 3. Oon kyl saanu viime vuosina aikamoisen yliannostuksen tasta biisista :D Mutta pakkohan se oli silti taas kuunnella.

  ReplyDelete
 4. Anzi, hihii :)

  sarkku, en ymmärrä miten versiointi voi olla noin kamala x____x Glee Cast on kyllä vieras, pitää ehkä tsekkiä!

  Sonja, haa, pahoitteluni lisäannostuksesta :D

  ReplyDelete
 5. Tämä on kyllä todellinen klassikko! :D Ei siihen voi kyllästyä. Toinen ihanuus on tietty Mariahin All I Want for Christmas. ;)

  ReplyDelete
 6. Tämä on ihan paras! On mahtavaa kun tämä soi näin joulunaikaan radiossa tuon tuostakin, jolloin voin hyppiä ja heilua sen tahdissa joulufiiliksissä :)

  ReplyDelete
 7. Kazza, klassikko tosiaan! Mä en voi sietää Mariahia, joten siihen en voi valitettavasti yhtyä ;)

  Marika Tee, hihii :)

  ReplyDelete