2009/12/02

Pikku matka Tokyoon 

 

Tulihan sitä viikonloppuna piipahdettua myös Taideteollisen korkeakoulun opiskelijoiden eli TOKYOn joulumyyjäisissä Arabiassa. Sopiva aloitus muuten askarteluntäyteiseen lauantaipäivään! Paikalla oli runsaasti erilaista härpäkettä myynnissä - kaikkea printeistä keraamisiin kulhoihin ja heijastimiin. Kuten tällaisissa tilaisuuksissa yleensä, lähes jokaikisestä pöydästä olisi löytynyt jotain mieltä kutkuttavaa. Onneksi olin taktisesti nostanut vain tietyn summan käteistä mukaan. Eipähän tullut tuhlattua liikoja. (Joskin sama menetelmä voi aiheuttaa myös katkeroitumista, kun löytää jotain täydellistä eikä pankkikortti tai pahimmassa tapauksessa Visa käy maksukeinona.)Matkaan lähdin Minni Hiirenä, joka oli päättänyt hankkiutua armeijan leipiin. Kontrastit rocks!Ystävät olivat hillitympiä, mutta tyylikkäitä.Parin joululahjan lisäksi itselle tarttui mukaan ihana kierrätysnahasta tehty hiuspanta. Musta rusetti erottuu harmittavan vähän tukastani, mutta onneksi valkoinen loistaa kauas. Panta pääsi sitten heti illaksi päähän, kun suuntasin toisella ystäväporukalla kotoisaan illanviettoon naapurikaupunkiin. Sen lisäksi, että ahdoin vatsan täyteen torttuja ja juustokakkua, onnistuin kiperän kilpailun päätteksi voittamaan elokuva-aiheisen Buzzin. Jee!

Tämä on ajastettu, sillä postaushetkellä vaikutan jälleen kerran Uleåborgissa. Seitsemän tuntia junassa eestaas, voi huok. No ehkä tämän jälkeen voisi pitää pienen tauon noissa pohjoisen visiiteissä.

6 comments:

 1. Minnihiiret rulaa. ;) Hei onko tuo pinkki takki Carlssonilta? Minulla on samanlainen mustana, jos en nyt ihan väärin näe. Jos tuossa on semmoinen söpö rusetti takana..

  ReplyDelete
 2. Ei vitsi, tosi ihana sun asu :> kontrastit todellakin roks!

  ReplyDelete
 3. Jee! Päästinhän me sun blogiin! Sun asu oli just nappi, kyllä massatapahtumissa pitää erottua ainakin seuralaisten mielenterveyden vuoksi. Muuten oisit monesti mennyt meiltä hukkaan.

  Ja toi panta on kyl hieno!

  Onnea vielä ja lauantaina lisää! Tästä lähtien ei tarvi käydä Oulussa kuin vapaaehtoisesti.

  ReplyDelete
 4. Joa, sä ootkin blogimaailman virallinen Minni Hiiri ;) Pinkissä takissa on kyllä rusetti takana. Se on tosin ostettu Haloselta, mutta eikös ne oo Carlssonin kanssa samaa lafkaa?

  W, kiitos!

  Hannie, niinpä! :D Hihi. Nähdään lauantaina :)

  ReplyDelete
 5. Ihana asu! Toi takki on niin upea. Ja kontrastit on niin parasta.

  ReplyDelete