2009/12/08

The Smashing Pumpkins - A Song For A Son

Tajusin juuri, että viime viikonlopun soundtrack jäi kokonaan välistä muiden häslinkien viedessä huomion. Tulee siis näin jälkikäteen!Onpahan nimittäin yhdeltä 1990-luvun vaihtoehtorockin suurimmista nimistä ilmestynyt uusi kappale tulevalta uudelta levyltä. The Smashing Pumpkins kuului vuosituhannen vaihteen ehdottomiin lemppareihini, ja tulihan jäähyväiskiertuekin tsekattua eturivistä vuonna 2000. Myös parin vuoden takaisella uusintakeikalla olin, vaikka bändin paluuplatta Zeitgeist ei niin säväyttänytkään. Tällä hetkellä bändissä ei ole enää muita alkuperäisjäseniä kuin ylijumala Billy Corgan, mutta uusi kappale kuulostaa siitä huolimatta tajuttoman hyvältä. Ihanaa, pitkästä aikaa SP tekee jotain oikeasti korvia hivelevää! Toivottavasti koko levy jatkaa samaa linjaa. Ainakin raitoja sille luvataan järjetön määrä, joten joukkoon on pakko mahtua jotain mahtavaa (ja valitettavasti myös ei-mahtavaa). A Song For A Sonin voit käydä kuuntelemassa täältä. Samaisesta paikasta sen saa myös ladattua itselleen.

Kuvassa vielä alkuperäinen kurpitsapändi vuosien, vuosien takaa.p.s. Onnetar selkeästi pitää minusta - voitin Rödsögårdenin jouluarvonnassa levyn logolla varustetun paidan! Jee! Valitsin tietysti miesten XL-koon, jotta pääsen vähän tuunailemaan ;)

3 comments:

  1. Kuulosti kyllä hyvältä ^__^

    ReplyDelete
  2. Ja on vähän epäreilua, että onnetar pitää susta, mutta vihaa mua ilmeisesti yli kaiken :D

    ReplyDelete
  3. ravenwaves, hyvä se kyllä on<3 Ja niin, mulla meni 25 vuotta ennenkuin Onnetar huomasi minut, joten sullakin on vielä mahdollisuus :D

    ReplyDelete