2009/12/29

LDN



London calling! Huomenna puoliltapäivin lähtee lento Helsinki-Vantaalta kohti Britannian suurinta lentokenttää Heathrow Airportia. Pakkaaminen on pahasti vaiheessa: en osaa päättää otanko suuren käsilaukun vai olkalaukun kaupungilla kiertämistä ajatellen, ja onko sateiseen säähän järkevämpää suunnata nahka- vai villakangastakissa... Tyydynkö asujen osalta mukavuuslegginseihin vai ahtaudunko farkkuihin? Missä passi, missä adapteri? Pulmia kerrakseen.

Edellisestä enklantivierailusta onkin vierähtänyt yli kaksi vuotta. Tällä kertaa matkaseuranani ei ole Ravenwaves (joka on jo vakikumppani Lontooseen matkaamista ajatellen), mutta mukava ystäväporukka kuitenkin. Pubeja, Hyde Park, Camden, Notting Hill ja uuden vuoden ilotulitukset ovat päällimmäisenä agendassa, mutta katsotaan mihin kaikkialle sitä ehtiikään. Kolme yötä hotellissa, joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Portobello Roadilta - ei kuulosta kovin pahalta, eihän? ;) Nyt vain fingers crossed ettei terrori-isku osu juuri meidän reitillemme.

Palaan astialle sunnuntaina, mutta ei hätää, lukuisia ajastuksia on asetettu valmiuteen!

12 comments:

 1. Pidä hauskaa! Saanko salamatkustaa matkalaukussasi?:D

  ReplyDelete
 2. Hei mahtavaa uutta vuotta sinne Lontooseen sitten! Olen ehkä hieeeeman kateellinen, mutta en pahasti.. Tai no olen, mutta otakin sitten kuvia, että pääsee fiilistelemään! :)

  ReplyDelete
 3. Ihan loistavan hauskaa matkaa ja hyvää uutta vuotta jo nyt! :)

  ReplyDelete
 4. Ihanaa matkaa! :) Kunpa itsekin pääsisin taas Lontooseen. Jäi aivan liian paljon paikkoja näkemättä kun toukokuussa käytiin siellä.

  ReplyDelete
 5. Auh, niin siistiä! Raporttia odotellessa :D

  ReplyDelete
 6. Hyvää matkaa ja tulkaa ehjinä takaisin! Ja iloisia uuden vuoden juhlia :)

  ReplyDelete
 7. ihkuu pihkuu ;O) Pidä hauskaa, siinä kaupungissa ei voi koskaan käydä liian usein!!

  ReplyDelete
 8. Kivaa matkaa! Lontoo on ihana paikka, yksi minun suosikkejani :)

  ReplyDelete
 9. Hauskaa matkaa, tosin vaikea kuvitella että siitä ei noilla lähtökohdilla tulisi hauska! :) mutta ihan varmuuden vuoksi silti, ja vielä hauskat uudetvuodet kaupan päälle!

  ReplyDelete
 10. Kiitos kaikille! Matka oli kiva, takapakkeja oli ihmeellisen vähän (lähinnä lentomatkoilla), ja Mikaela puhut niin täyttä totta - Lontoossa voi käydä sata tuhatta kertaa kyllästymättä :)

  ReplyDelete