2009/12/01

NC2U!

Minun ei pitänyt postata tänään enää toiste, etenkään aikaisin aamulla, mutta haloo - kyllä tämä aihe vie nyt kaiken huomioni ja vaatii sitä myös blogin suunnasta! On aika paljastaa syy sille, miksi lähes tasan kuukausi sitten Sinéad O'Connor herätti aiempaa vahvempaa kiinnostusta. Stellaa seuranneet arvannevat tässä vaiheessa, mistä on kyse ;)

Kyllä, se on totta - Manboy on julkaissut talven synkkyyteen uuden sinkun! Ja se on cover! Ja se on ihana!!!! Ensimmäistä kertaa biisin kuullessani jouduin pidättelemään kyyneleitä intensiivisen kertosäkeen tullessa kehiin. Se iskee kuin.. kuin.. joku, jota ei nyt unenpöpperössä pysty määrittelemään. Biisi on mielestäni vaikea laulaa sen vaatiman laajan äänialan vuoksi, mutta Karolta ovat ennenkin luonnistuneet hankalatkin vokaaliosuudet, falseteista puhumattakaan. Ja kyllä, jälleen kerran paljastan yhden heikkouksistani: miehen laulama falsetti, oi.. Vaikka kyseessä on cover, saa Miespoika sen kuulostamaan täysin itseltään. Tämä on mielestäni aina tärkeää biisejä coveroitaessa, sillä mitä järkeä on tehdä sama kappale kahdesti?

Käyhän nyt ihmeessä kuuntelemassa uusi sinkku bändin Myspacesta! Suosittelen vääntämään nupit kaakkoon, biisi pääsee siten parhaiten oikeuksiinsa ;)


Kuva Mikko Rasila / Manboy Myspace

5 comments:

 1. Hieno kappale, hieno versio: kiitos linkistä. :>

  ReplyDelete
 2. Hei, aiheeseen liitymätön kysymys. Mikä blogimalli sulla on? Haluaisin itsellenikin eriväriseksi tekstiosan ja taustan. Ü
  Tykkään blogistasi. :)

  ReplyDelete
 3. Oi tuo on kyllä niiiiin täydellinen versio <3

  ReplyDelete
 4. Kaunis versio!! Pakko vielä tässä hehkuttaa tota sun joululahjalistaa, kun en sinne ole ehtinyt kommentoimaan!! Yhdyn niin kaikkiin toiveisiisi. :)

  ReplyDelete
 5. poskisuudelma, oleppa hyvä ;)

  aba, mulla on malli tehty itse erittäin vähäisillä html-taidoilla sekä bloggerin normaaleja muokkaussäätöjä hyväksi käyttäen. Laita vaikka mailia, mikäli tarviit apua :)

  ravenwaves, nii on ♥

  -L-, kaunis on biisi ja toivottavasti joululahjatkin meillä molemmilla ;)

  ReplyDelete