2009/12/28

Lucy in the Sky with Diamonds

Beatlesia koskaan sen kummemmin fanittamatta otsikko oli lähes pakollinen valinta. Joulupukki kun toi paljon kivoja koruja, itseasiassa pitkästä aikaa! Kaikkien niiden muiden upeiden lahjusten lisäksi siis - olin ilmeisesti ollut aivan liian kiltti tänä vuonna. Parista hieman isommasta pitkäaikaishaaveesta lisää myöhemmin, keskityn nyt siihen pieneen tilpehööriin. Itsensä koristamiseen tarkoitettujen kapistusten lisäksi sain mm. astioita, teetä, lämmikettä, viihdykettä (paitsi en ainuttakaan kirjaa, oho), kasan ihanalta tuoksuvia tököttejä á la TBS, Lush ja itsetehty (!) sekä tietenkin makeaa purtavaa. Kiitos kaikille (tai siis Joulupukille) hurjasti!!

Hamsterin luonne, silmän lepääminen kaikessa kauniissa ja itsensä ilmaisu pukeutumisen keinoin johtavat siihen, että asusteita kertyy etenkin korujen ja pinssien muodossa älyttömiä määriä. Niitä on kuitenkin hyvä olla jokaiseen mielialaan ja asuun sopivia, eikä lukumäärä mielestäni voi siis koskaan ylittää liiallisuuden rajaa. Asiasta voi toki olla montaa mieltä... Kokoelma joka tapauksessa taas karttui jouluna näillä herkuilla:

(Patrick Wolf -pinssit muuten unohtuivat kuvista, damn)Nappikaulakoru ja -pinssi (by Marianeiti, kiitos!)
Nappirannekoru (by norppa, kiitos!)Design Ihania Tiina Ehrukainen (kiitos kummit!)
Kuulokekoru (kiitos Henskis!)Muffinikorvikset (kiitos Noora!)
Siniset nappikorvikset (kiitos Susku!)
Pinkit hileiset salamakorvikset (by Marianeiti, kiitos!)


Muffinit ja salamat ovat jo killuneet korvissa ja tulevat sitä varmasti tekemään vielä liiankin kanssa. Kuulokekorun kanssa kävi kuitenkin kaikista hassuimmin, sillä olin lähes samanlaista hypistellyt kaupassa paria päivää ennen joulua. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päätin kuitenkin jättää sen ostamatta... Kerrankin hyvä päätös ;)

6 comments:

 1. Jestas! oot todellakin ollut kilttinä :D jännää muuten, en mäkään saanut yhtään kirjaa tänä vuonna... :/ yleensä AINA tulee kirja.

  ReplyDelete
 2. Sait TODELLAKIN koruja ;O) Itse en osaa niitä käyttää, näyttäisin kyllä luultavasti joulukuuselta jos tatskojen lisäksi olisi vielä värikkäitä koruja..Tuo kuulokekoru on kyllä todella rouhea!!

  ReplyDelete
 3. Oi, ihania koruja olet saanut! :) Itse sain kirjan tai ainakin käytännön oppaan, appivanhemmiltani "Näin haastat anopin oikeuteen". :D

  ReplyDelete
 4. W, en oikein ymmärrä tuota joulupukkia, se luulee että ihmiset on kiltimpiä kuin ne ovatkaan ja sitten kirjoja ei tule, vaikka nimenomaan aina on tullut! :D

  Mikaela, mutta tatskathan ovatkin jo itsessään koruja :)

  Mingna, eikäääää, ihan paras kirjan nimi, ja vielä appivanhemmilta :D

  ReplyDelete
 5. Oi, kun oot saanu ihania koruja :) Siis en nyt kehu itteeni :D :D Pitäs hommata itelle tollasia kivoja riipuskoruja, niinku toi kuuloke.

  Mullaki on noita lumihopean nappikorviksia, anopilta oon saanu :)

  ReplyDelete
 6. norppa, hehe :D No kyllä saat vähän kehuakin! Mullakin on paljon Lumihopea-koruja vuosien takaa, ne on kivoja perusjuttuja :)

  ReplyDelete