2011/04/10

Another Bag of Bricks


Päivän kirpparisaalis! Parhautta on vaalea nahkainen saddlebag, jollaista olen himoinnut jo ihan liian monta vuotta - ja nyt se on minun ♥ Ja vielä niinkin huokeaan hintaan kuin 13 euroa, eBayssahan vastaavia pyörii jatkuvasti, mutta hinnat etenkin postikuluineen nousevat helposti useampaan kymppiin. Laukkuun mahtuu järkkärikin. Luvluvluv!

Muita kivuuksia ovat Aarikan peltipurkkisarjaan kuuluva maustesirotin, vanhat valokuvat askarteluja varten sekä punainen purkkisarja. Niissä viehättivät lähinnä venäjänkieliset tekstit, itse kuviointi ei niin nappaa. Taitavat siis piiloutua kaappiin sen järjestystä ylläpitämään.

Ulkona on mahtava auringonpaiste, mutta myös niin hillitön tuuli että järki lähtee. Perussunnuntaifiilis uhkaa vallata alaa, joten toivon, että iltaiset treenit piristävät. Sitä ennen voi kuunnella vähän The Nationalin parhaimmistoon kuuluvaa kappaletta. Tulee nimittäin kakkosena heti Mr. Novemberin jälkeen.

16 comments:

 1. En kestä, ihan mielettömiä löytöjä! Tuo laukku on niin hieno. Paljonko pulitit noista purkeista?

  ReplyDelete
 2. Voi mitä ihania löytöjä oot taas tehnyt!

  ReplyDelete
 3. Aa, ihana tuo mustavalkea raitapurkki! Etsin kauan sellaista valkopunaraidallista peltipurkkia ja onneksi just löysin sen kirpparilta, pienestä metallinpalasta voi olla yllättävän onnellinen :D

  ReplyDelete
 4. Hienot löydöt, laukku on upea! Mikä tässä sununtaissa on, mulla on ihan kamala sunnuntaiolo jota ei tunnu korjaavan mikään...:/

  ReplyDelete
 5. Ihanat noi venäläiset purkit!!!
  -O

  ReplyDelete
 6. En olekaan tiennyt, että nuo raitapurkit on Aarikan! Heti seuraavalla vanhempien moikkausreissulla penkomaan keittiönkappien kätköistä vastaavat.

  ReplyDelete
 7. Haha, mä huudin Huuto.netistä juurikin tuon saman laukun! :D Vähän kalliimmalla, mutta kuitenkin. (Jos sunkin laukku on siis leveydeltään myös vähän vajaa 30 senttiä, eikä sitä isompi?). Ainoa asia, mikä vain ärsyttää vähän on tavallaan epäkäytännöllinen solkiläppä.

  ReplyDelete
 8. Täydellinen laukku! Voi kun munki kohdalle osuis joku päivä tuollainen. Pidän muistakin löydöistäsi, oi kirpparien parhautta!

  ReplyDelete
 9. Taas aivan mahteja löytöjä. Edelleen ihmettelen miksen MÄ ikinä löydä MITÄÄN?

  ReplyDelete
 10. Ihania! Mulla on toi aarikkapurkki vihreä-valkoisena ja pinkkinä :) Ja venäläisissä purkeissa on ihana kuosi! Laukku herättää myös kateutta, mutta toisaalta kyllä mullakin noita laukkuja on... :)

  ReplyDelete
 11. AnneVee, kiits! Purkkisetti oli 5 euroa :)

  Reiska, joo jee kiitos ^__^

  MothMouth, metallinpalaset on parhautta :D Vaikka toi purkki on siis itseasiassa ruskeavalkoinen. Mulla on niitä isompia sitten ruskea-, puna- ja turkoosiraitaiset :)

  Riehu, sunnuntait on käsittämättömiä, samoin maanantait.. Onneksi hienot laukut piristää<3

  Twinners, onhan ne, kiits!

  Marja, hehee, sinne vain penkomaan :)

  J, juu ei tonne laukkuun mikään A4 mahdu :) Onko sullakin se hihnan "lähtö" sieltä juuresta (osaan taas selittää..) sellanen että siitä lähtee ensin kaksi ohuempaa nahkanauhaa, jotka sitten muuttuu leveämmäksi hihnaksi? Ja sisällä on edessä pieni soljellinen tasku?

  Saija, se on kyllä aika täydellinen, kiitos! Toivottavasti osuu sunkin tielle jossain vaiheessa vastaava :)

  Chatrin, tacks! Mulla on kyllä ollut käsittämätön kirppistuuri tänä vuonna, ei ikinä oo tämmöstä o____O Ehkä ens vuonna on sun vuoro!

  Heidi, PINKKINÄ, aaaa! Multa puuttuu vielä vihreä- ja keltaraidalliset.. Ja mä oon sitä mieltä, että laukkuja ei voi olla liikaa, jos ne on kaikki ihania ;)

  ReplyDelete
 12. Kuulostaa tismalleen samalta kuin mun, mutta tsekkaa tää kuva:

  http://i394.photobucket.com/albums/pp23/Sari37/2011/muok_IMG_5826.jpg

  ReplyDelete
 13. J, on se tismalleen sama! Hassua! :D

  ReplyDelete
 14. No niinpä :)! Varsinkin kun on kyse oletettavasti vintagesta.

  ReplyDelete
 15. Mää tykkään noista purkeista ihan kaikkinensa. Kyl ois aika lähteä kirpulle; ihania löytöjä!

  ReplyDelete
 16. J, aivan :) Hih.

  Nooruska, eikun jalkaa toisen eteen ja kierrokselle! :)

  ReplyDelete