2011/04/21

Ulver - It Is Not A Sound

Norjalainen Ulver on kaikessa kaoottisuudessaan kuulunut lemppareihin muutaman vuoden, mutta vasta viime vuonna pääsin näkemään sen livenä. Silloinkin tosin vain parinkymmenen minuutin ajan, sillä Flow'n aikataulussa oli pieniä päällekkäisyyksiä. Jo tuo lyhyt aika vakuutti minut täysin bändin livekyvyistä, ja niinpä uutta keikkaa jäätiin odottamaan kieli pitkällä. Black metalia, ambientia ja elektronisia elementtejä suvereenisti yhdistävä livekokemus odottaa tänä iltana Nosturissa.

Tänään siis tätä, huomenna jotain ihan muuta ;)

...Upotuspa ei toimi, mutta klikatkaa kuvaa (joka on täältä) niin pääsette biisiin!

6 comments:

 1. Hyvää keikkaa! Mietin pitkään itsekin tonne menoa, kun yllätyin positiivisesti viimeks, mut ei vanha pysy valveilla enää tuohon kellonaikaan.:)

  ReplyDelete
 2. Anne, kiitsa! Saa nähdä miten sitä itekään pysyy hereillä.. Tosin huomenna on tiedossa 8 tunnin lento kera aikaeron, jolloin hereilläoloa tulee reippaasti yli 20 tuntia (paitsi päikkärit on pakko ottaa). Tää on siis vain alkulämmittelyä ;)

  ReplyDelete
 3. Viime vuonna Nosturin keikka oli ihan järisyttävän hyvä. Vituttaa elää täällä hornassa, mistä ei pääse lähtemään aina, kun jotain kivaa ois Helsingissä. Tässä nyt vähällä aikaa missaan mm Hurtsin, Ulverin ja Dylan Moranin. No ei se mitään, missaan myös Kuopion tapahtumat, kun ei ole seuraa. ANGST. :D

  ReplyDelete
 4. Mörri, no täällä saa sitten tota rahaa kyllä palamaan keikkoihin älyttömästi, kun kokoajan on jotain :D Mutta ymmärrän tuskasi. Oulustakaan ei kovin usein Hkiin keikoille päässyt, tuli aina niin kalliiksikin ne reissut. Anyhow, olin vähän pettynyt tohon Ulveriin :/ Soundit oli osittain paskat ja vaikka biisit oli hienoja, niin musta Nosturi ei vaan ollut paras paikka. Keikka oli aika lyhytkin, 1h 15min, vaikka ne on kait monesti soittaneet parinkin tunnin settejä. Plus soittivat vaan uuden levyn biisejä.

  ReplyDelete
 5. Harmittaa että jäi tämä väliin, sillä Ulver on yksi suosikkibändejäni, enkä ole nähnyt vielä livenä. Rahaa ei yksinkertaisesti ollut reissaamaan Hesaan ja takas, plus lippu. :/ Pitäisi kai muuttaa pääkaupunkiseudulle, kun siellä aina parempi tarjonta keikoilla.
  -O

  ReplyDelete
 6. Oola, voi harmitus :/ Mulle keikka oli tosiaan pieni pettymys, mutta bändiä nähdään kyllä Suomessa varmasti vielä useasti - hoppas säkin siis pääset vielä nauttimaan livemeiningistä! :)

  ReplyDelete