2011/04/22

Bloggari lomalla!


Tämä tyttöpä se lähtee New Yorkiin! Turha siis odottaa minkäänlaista eloa tässä blogissa puoleentoista viikkoon. Senkin jälkeen aktiivisuus riippuu täysin jet lagista, sen aiheuttamista harhoista (mitä, oonko mä jo Suomessa?) ja siitä toipumisen tuskasta. Ainiin, ja täpötäyden matkalaukun raahaamisen aiheuttamien lihaskramppien elpymisvauhdista. Mainitsinko, että asun hissittömän talon neljännessä kerroksessa? Ja että kerroskorkeus on kolmen metrin luokkaa? Ja että muutama vuosi sitten parin viikon Euroopan exculta palatessa tuo samainen laukku painoi 32 kiloa? Jep.

Mutta jotta te, rakkaat lukijat, ette tuntisi jäävänne täysin rannalle ruikuttamaan, kokosin NYC-aiheisen playlistin pääsiäisen ja vapun viettonne ratoksi. Syökää paljon suklaamunia ja nauttikaa keväisestä säästä! Palataan ensi kuussa :)


p.s. Älkää kirjoittako weheartitin hakulootaan sanaa luggage, ellette halua kuolla kateudesta ja kuolaamisesta kasaa aivan ihania vanhoja matkalaukkuja ja muita kapsäkkejä kohtaan. Huokaus.
p.p.s. Älkää myöskään poissaollessani olko liian ahkeria kirjoittamaan, jookosta. Laskeskelin tuossa, että seuraan Bloglovinin kautta noin sataaviittäkymmentä blogia, enkä edes halua tietää, kuinka monta miljoonaa päivitystä odottaa lukijaansa kun palaan...
p.p.p.s. Rakkaus. Soinut repeatilla koko viikon.

19 comments:

 1. Nauti! :)

  Ehkä törmäät reissussa suomalaisiin, kaveripariskunta lähtee ensi viikolla samaan mestaan ;D Maailma tunnetusti on pieni!

  ReplyDelete
 2. Nielen kateuteni ja toivotan sulle ihan hirveän hyvää reissua! Kuvia odotellessa... ;)

  ReplyDelete
 3. Mukavaa ja turvallista matkaa!

  ReplyDelete
 4. Hauskaa matkaa! NYC on näin kevään korvilla varmasti upea!

  ReplyDelete
 5. Ihanaa matkaa! Meikä pääsee onneksi myös pian reissuun - ensi maanantaina on luvassa lähtö Barcelonaan<3 Aiai!

  ReplyDelete
 6. superhuippua reissua!

  ReplyDelete
 7. Kateudesta hieman vihertävänä toivotan sulle huippukivaa matkaa! :)

  ReplyDelete
 8. En ole kateellinen. Paitsi ehkä ihan vähän....
  Ihanaa matkaa!

  ReplyDelete
 9. Oi miten ihanaa!! Ihanaa matkaa siis näin jälkikäteen! Täytyy kyl sanoa et vähäsen oon kade, odotan kieli pitkällä niitä kuvia reissusta, sit voin pakahtua kateudesta ihan kunnolla;)

  ReplyDelete
 10. Ihanaa reissua sinulle :) New York on ihana kaupunki, olen varma että nautit kaikin siemauksin! t. kade ;-)

  ReplyDelete
 11. Ihanaa matkaa!:) Jäin pohtimaan, että mitähän oot tuonu mukanas, kun laukku painoi 32 kiloa....

  ReplyDelete
 12. Kiitoksia ihanat! Matka sujui todella hyvin, olen vallan hämmästynyt että puolet tavaroista ei jäänyt matkan varrelle tai muuta vastaavaa :) Okei, luottokorttilaskua en tosin halua nähdä..

  Peps, raahasin mm. tyhjiä ja täysiä lasipulloja, melko järkevää :D

  ReplyDelete
 13. olen kateudesta vihreä. :>
  pari kaveria lähti viikonloppuna kohti new yorkia, sieltä lento vegasiin ..ja kuukauden aikana ajelevat sitä rannikkoa pitkin sitten san franciscoon jne.

  indie by heart

  ReplyDelete
 14. indie by heart, ooooh! Mekin vähän suunniteltiin, että 10 vuoden päästä lähtään kuukauden pituiselle matkalle: ensin lennetään ykkösluokassa, sitten ollaan Nykissä viikko ja lähdetään ajelemaan Route 66'a kohti länttä :D

  ReplyDelete