2011/04/13

Hold Your Colour


Sunnuntainen auringonpaiste sai kaivamaan karkkivärejä kaapista. Kevät! Ja kohta kesä! Vaikka tosiaan mainittu tuuli sai kyllä pitämään lapaset visusti kätösissä ja toivomaan, että olisi laittanut legginsien alle vielä villaiset vastaavat. Vaikka onhan se huhtikuussa ehkä vähän liioittelua. Mutta vilukissa mikä vilukissa.

Kävimme ystäväporukalla syömässä Memphisissä. Yllättäen en ollutkaan joukon ainoa ruokarajoitteinen, ja jotenkin näyttää siltä, että viimeistään syksyllä koko poppoo noudattaa luolamiehen ruokavaliota :D Paleoliittinen ruokavalio siis, tästä on ollut puhetta aiemminkin. Anyway, iloinen yllätys oli ruokalistalta löytyvä low fat&carb -osio! Annoksissa oli kyllä vielä esim. riisiä ja nuudelia, mutta halutessaan ne sai vaihdettua salaatiksi. Varsin nokkelaa. Karppailevalle pesco-vegelle vaihtoehtoina oli tosin ainoastaan tonnikala, joka oli kyllä hyvää, mutta eettisyydestä voidaan olla montaa mieltä. Memphisin listalla kuitenkin lukee, että tämä kyseinen tonnikala on fair, eli "pyydetty vastuullisella menetelmällä, eikä se ole peräisin uhanalaisesta tai ylikalastetusta populaatiosta". I truly hope so. Ainoa, mitä olisin annokseeni kaivannut, oli enemmän rasvaa ja tulisuutta tasoittavaa ainetta esimerkiksi dipin muodossa. Pitää ensi kerralla muistaa pyytää se erikseen!

Nyt vähän jutut hyppii, mutta väreistä puheenollen... Sekosin kynsilakkahyllyn äärellä. Mutta ei ole kyllä yhtään minun vikani, että Mavala julkaisee ihan liian monta herkullista sävyä yhtäaikaa, miten niistä muka osaa valita?!


8 comments:

 1. Usein ravintoloiden pihviannoksiin on tarjolla monta perunavaihtoehtoa. Niiden tilalle usein saa pyytämällä vaikka salaattia. Tosin jos ei syö pihvejä niin se siitä hyvästä ideasta.. :)

  ReplyDelete
 2. Oooo onks toi keskimmäinen Mavala vähän turkoosiin vivahtava? Pakkopakkosaada sitä!!! :)

  Mä oon ihan hurahtanut värikkäisiin kynsilakkoihin, mitä räikeempää sen parempaa:D Vaihtelenkin näitä melkein joka päivä kun en osaa päättää mitä laittais; neonoranssia, vihreetä, keltaista vai purkkapinkkiä:D

  ReplyDelete
 3. Ihana asu ja voih nuo hiukset ^__^

  ReplyDelete
 4. noi mavalat on petollisia, niitä on pakko ostaa melkein aina kun niitä näkee!! haluisin vissii ne kaikki :D mun suosikki on ehdottomasti semmonen vaalean sininen nimeltään tropique.

  ReplyDelete
 5. Aww, oot niin söpö <3 (Oot aina, nyt vaan piti tulla sanomaan se :D)

  ReplyDelete
 6. Voi Mavala minkä teit.. Nää pitää kyllä tutkia heti ku löydän jostain :)

  ReplyDelete
 7. tiinanen, totta! Monesti sitten vaan tuntuu että annoksiin ei oikein jää mitään jos vaihtaa perunan tai muun salaattiin, noi tuntui olevan koostettu vähän järkevämmin. Tiedä sitten.

  aini, on se, sellanen aika jännä! Aika tumma turkoosi, joka selkeästi menee enemmän vihreään kuin mitä perinteinen turkoosi. Eh mikä selitys :D Mut kädet näyttää ruskeilta kaikissa kirkkaissa väreissä!

  Rav, kiitos mus ^__^ En kyl tajuu miten hiukset on noin tuliset muka taas, kun ei ne oikeasti ole :D

  stu-, niinpä!! Mä en siitä tropiquesta tykkää, mut kaikki oranssinsävyiset on ihania :)

  NooranElämää, awwws, kiitos ihana ^___^

  mari, voisi nostaa syytteen Mavalaa vastaan.. Noiden värien lisäksi oli kaksi eri pinkkiä, sellanen tummempi fuchsia ja sitten ihan purkkapinkki :)

  Chatrin, ihana termi, kiitos ^___^

  ReplyDelete