2011/10/06

I did it!

...Onnistuneen vihersmoothien nimittäin. No okei, oli sinne pakko laittaa banaani makeutta tuomaan, mutta muuten selvisin niillä aineksilla, joilla aioinkin. Ja tuli hyvää.

Salaattisekoitusta, banaani, puolikas avocado, puolikkaan sitruunan mehu, basilikaa, hamppuproteiinia, loraus vettä, koristeena pistaasipähkinän sydämiä.DSC_0565


...A tasty green smoothie I mean! Finally it turned out to actually be something drinkable. Ingredients: salad, banana, avocado, juice of a lemon, basil, hemp protein, water and pistachio nuts as decorations.

13 comments:

 1. Onnittelut! Mulla jäi vihersmoothiekokeilu siihen yhteen kertaan...banaani vois olla kova kyllä!

  ReplyDelete
 2. Näyttää ihanan raikkaalta ja herkulliselta :)

  ReplyDelete
 3. Pitäisi munkin vihdoin kokeilla vihersmoothieta! Hei kerro, mistä olet hankkinut smoothie/pirtelö-pillit (kuvassa on?) ? Olen yrittänyt löytää isoistakin kaupoista (Prisma, Anttila jne) mutta tuloksetta! On niin surullista _juoda_ smoothie.

  ReplyDelete
 4. Riehu, tacks! Kyllä vihreä vaatii aina jotain vähän makeaa seurakseen, ikävä kyllä. Sitruuna myös kivasti kirpeydellään peittää salaatin makua. ;)

  HeidiB, sitä se olikin! :)

  J, kokeile ihmeessä! Kuvassa ei ole pilli, vaan muovinen, pitkä lusikka. :) Ei mun smoothiet menisi pillin läpi mitenkään :D Ovat yleensä lähinnä lusikoitavia versioita, eh.

  ReplyDelete
 5. Nams! Hienoa! Mä en ookaan tehnyt pitkään aikaan. Tekisipä mieli! Avocado on kyllä mun lemppariaines noissa vihreissä juomissa. Ja pinaatti.

  ReplyDelete
 6. Itse totesin tänään, että vihersmoothien sekaan ei kannata töräyttää ainakaan kokonaista iturasiaa. Kyllä se silti kurkusta alas meni!

  ReplyDelete
 7. Toi näyttää kyllä herkulta ja raikkaalta! :)

  ReplyDelete
 8. Hyvännäköinen smoothie, mutta joko The Sea of Memories on kuunneltu? :)

  ReplyDelete
 9. Jee! Ja joo, kyllä nuo smoothiet vaan vaatii jotain makeaa..ja itsellä myös kirpeää :D Ootko muuten kokeillut pähkinä-tuorepuuroa? Bongasin ohjeen trendistä ja se on aikas nam! Oon nyt siis hurahtanut pähkinöiden liottamiseen, mutta mikäpäs siinä, entinen pähkinöiden vihaaja on siis vaihatnut leiriään :D!

  ReplyDelete
 10. Saija, kiits! Avocadosta on muodostunut munkin lemppari :) Tungen sitä nykyään joka paikkaan. Ja pinaatti, nam.

  Salla, heh, ehkä ei. :P

  aini, ihme kyllä se toimi hyvin!

  Juho, tänks, ja apua, en oo ehtinyt! Kunhan tanssikisat on ohi, ajattelin ensi viikolla paneutua vähän näihin kuuntelematta jääneisiin musiikkeihin. :)

  Salka, kirpeää ne vaatii mullakin. Onneksi pian saan äidin luota tuotua punaherukat omaan pakkaseen. :) Tuorepuurot on olleet harkinnassa, mutta vielä en oo testannut. Syön pähkinöitä ehkä vähän liikaa muutenkin :P

  ReplyDelete
 11. Vihersmoothie...Mä en vaan pysty, ei vaan mene alas ilman että on tulee ylös samaa reittiä! =D Parin onnettoman kokeilun jälkeen päätin luovuttaa ja syödä vihreät ja värikkäät erikseen, samalta lautaselta kyllä mutta pureskeltavassa muodossa.

  ReplyDelete
 12. Ooooh. Ostin tehosekotinhärvelin jo joskus ennen kesää, mutta en vieläkään ole jaksanut sillä säätää mitään! Ehkä tänä viikonloppuna...?

  ReplyDelete
 13. Enne, hee :D Ehkä aina ei tarvikaan pakottaa itseään moisiin asioihin. ;) Mulla vaan on tapaha tehdä asioista päähänpinttymiä, en luovuta ennen kuin saan asioista edes siedettäviä. Esimerkiksi kesällä päätin opetella juomaan viskiä ihan huvin vuoksi. :P

  Kissaämmä!, no kyllä sun pitää saada se masiina korkattua! Ehkä tää nyt ei oo se paras mönjä aloitukseen, mut kaikki marjat on aina nameja sekoitettunakin <3

  ReplyDelete