2011/10/01

Ailahtelevaa rakkautta & lainsuojattomia

Tämän ja viime viikon Movie Monday -haasteisiin tarttuminen tapahtuu nyt. Tai no, ainakin tämän viikon. Seitsemästoista haaste käsitteli näyttelijöitä, joita on ensin inhonnut ja sen jälkeen fanittanut, tällä viikolla taas kyseltiin lempparilainsuojattomien perään. Ensimmäiseksi mainittuun en jostain syystä keksi mitään, vaikka kategoriaan sopivia näyttelijöitä varmasti olisikin. Esimerkiksi Anne Hathaway liippaa läheltä, mutta yksi rooli ei vielä riitä nostamaan naista semi-inhokeista semilemppareihin, etenkin, kun pelkään hänen pilaavan täysin mielikuvani One Daysta. Kohtapa saamme senkin nähdä.

Koska lainsuojattoman käsite on häilyvä, aivan kuin itse hahmokin, voi kyseisen teeman mukainen lista sisältää muutamankin huipun. Tässä kolme.


The Joker
Batmanista tuttu maskeerattu pelle, jonka hyytävälle toiminnalle harva vetää vertoja. Ensin ilmeikkään Nicholsonin, sittemmin loisteliaan Heath Ledgerin luomana. Saattaa aiheuttaa myös painajaisia.



Sirius Black
Lista ilman Siriusta ei ole lista eikä mikään. Murhista syytetty velho, animaagi ja Harry Potterin kummisetä. Vaikka Gary Oldman ei olekaan ihan sitä, millaiseksi Siriuksen kirjoissa kuvittelee, on hän loistava roolissaan.



Han Solo
Chewbaccan kanssa maailmoja Millennium Falcon -aluksellaan kiertävä, pientä salakuljetusta harrastava sydäntenmurskaaja. Vaikka olenkin aina ollut enemmän Luken ja Obi-Wanin tyttöjä, niin kyllä Han Solo on... No, Han Solo.



This week in Movie Monday: favourite outlaws. Well, here's a few! And yes, we're deep in the fantasy world.

Pictures 01 02 03

4 comments:

  1. Voisinkin vaan kopioida suoraan tän sun postauksen omaani, allekirjoitan nimittäin nuo samat lainsuojattomat myös omiksi lemppareikseni :D

    ReplyDelete
  2. Jenni, haha :D Siistiä! <3

    ReplyDelete
  3. Pah! Chewbakka on lainsuojattomista kovin!

    _Pehko

    ReplyDelete
  4. No onhan se Chewbaccakin aika jees ;)

    ReplyDelete