2009/01/09

JB

Pirulainen. Kun koko viikon olin ajatellut tehdä postauksen Joe Blascosta, Bea ehti ensin! Vaan eipä anneta sen haitata ;)


Syy aiheeseen oli se, että Blascon meikkivoiteeni veteli viimeisiään. Kuin tilauksesta kyseinen tuote on tässä kuussa Stockmannin kanta-asiakasalessa. Jippii! Kävin siis tänään hakemassa uuden rasian. 39 euroa kyseisen tasoisesta meikkivoiteesta ei ole paljon. Etenkin kun tuote on järjettömän riittoisaa, edellinen rasia on kestänyt mulle jonkun neljä vuotta... En ole pysynyt perillä laskuissa. Tosin itse käytän sitä vain talvisin. Sävy on alabaster, joka taitaa olla kaikista vaalein sarjassa. Kesällä päivettyneelle hipiälle se on aivan liian vaalea, ja kesällä on muutenkin mukavampi käyttää ohuempaa meikkikerrosta.

Blascon meikkivoiteesta on kyllä laatuimagostaan huolimatta monia eri mielipiteitä. Joidenkin mielestä se on liian rasvainen, joiden mielestä kuivattaa. Parisen vuotta sitten olin sitä mieltä, että se kuivattaa myös minun ihoani. Tällä hetkellä mielipiteeni on kuitenkin toinen, uskoen Stockmannin konsulttia - paksu meikkivoide on sikäli parempi kuivalle iholle, että se pitää kosteuden paremmin ihon sisällä ja estää sitä haihtumasta. Toki tämä vaatii hyvän ja tarpeeksi riittoisan kosteusvoiteen meikin alle. Itselläkin kuivuusongelma hävisi, kun tajusin vaihtaa parempaan kosteusvoiteeseen :)

Joe Blascon meikkivoiteen lisäksi vakipaikan elämässäni on saanut saman sarjan peitevoide, joka taitaa kulkea virallisesti neutralisoija-nimikkeellä. Itselläni on Red Neutralizer 1. Käytän neutralisoijaa tummiin silmänalusiin, punaisiin nenänpieliin (kroonisen nuhan takia niistän kokoajan ja nenänpielet punertuu) sekä, onneksi aika harvoin, näppyihin. Silmänalusiin olen kokeillut monia eri valokyniäkin, mutta todennut niiden käytön suhteessa lopputulokseen hivenen hankalaksi. Toki neutralisoijankin kanssa täytyy olla tarkka, ettei siitä tule paksua pakkelikerrosta silmien alle. Parhaan ja ohuimman (mutta peittävän) lopputuloksen saa siveltimellä. Meikkivoiteen levittämiseen käytän luonnonkumista valmistettua sientä.

Kesäisin kun en käytä Blascon meikkivoidetta, käytän Kanebon meikkipuuteria, sävyttävää päivävoidetta tai muita kevyitä meikkivoiteita riippuen tilanteesta. Arkikäytössä saatan puuteroida Kanebolla vain kasvojen kiiltävän t-alueen, ja kuivemmat posket sivellä sävyttävällä päivävoiteella :) Muita lempimeikkejäni joita en vaihtaisi pois, on mm. Kanebo Silk Performance 38*C -mascara. Tainnut olla käytössäni jo kohta 10 vuotta, oho! Luomiväreistä parhaita ovat M.A.C.in ja Make Up Storen runsaspigmenttiset luomivärinapit. Niitä tulee kuitenkin käytettyä lähinnä iltamenoissa. Muissa tuotteissa en ole niin merkkiuskollinen, toisinsanoen en ole löytänyt Sitä Täydellistä joka sopisi juuri minulle. Meikkilaukkuani penkoessa huomaa kuitenkin, että suosin monesti Lumenea tai The Body Shopia.


^ Muutamia lempimeikkejä. Lumenen aurinkopuuteri ja BS'n poskipuna ovat myös ahkerassa käytössä, ja jäivät niiden eriävän sijainnin vuoksi pois kameran linssin ulottuvilta.

Jos tuntuu ettei ole rahaa kalliisiin meikkituotteisiin, kannattaa a) katsella tarjouksia (esim. Kanebon ripsiväri ja Blascon tuotteet ovat usein tarjouksessa) ja b) seurata jälleen yhtä vanhaa viisautta - köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa! Markettimeikkejä kalliimpi tuote on yleensä laadukas ja riittoisa, ja maksaa itsensä takaisin. Poikkeuksethan vahvistavat säännön - halvalla voi saada hyvää ja toisaalta kallis merkkimeikki ei aina sovi itselle.

Mikä on suhteesi kalliimpien merkkien meikkeihin? Onko Blasco tuttu?

Agnetha nakkasi haasteella, ja koitan paneutua siihen huomenna! Eilinen 14,5-tuntinen työpäivä vaati veronsa siinä määrin, että ylimääräinen koneella oleilu ei tällä hetkellä houkuttele. Mitä luultavimmin löydän silti itseni tästä istumasta vielä parinkin tunnin päästä...

5 comments:

  1. Noh, suhteeni ihan kaikkiin meikkeihin on epäterve (sairas siis, suomeksi). Kaikkimullehetinyt. Blascoa en ole kokeillut, koska olen pelännyt maskimaisuutta. En sitäpaitsi osaa levittää meikkivoidetta sienellä enkä usko, että sormin tulisi Blascon kanssa yhtä hyvää jälkeä. Oma meikkivoiteeni on Biothermin Sense Aquaradiance, joka on kyllä ihan huippu kuivalle iholle.

    Sitä Blascon peittaria olen kyllä ajatellut kokeilla. Tai sitten ostan Make up storesta sen trion, joka niillä on. Kun tuo valokynän kanssa taiteilu on vähän hankalaa. :(

    ReplyDelete
  2. Valehtelen täällä niin, että korvat heiluu. Aquaradiance Comfort oli meikkivoiteen oikea nimi.

    ReplyDelete
  3. Mulla on toi kanebo (just ostin uuden tarjouksesta ;) ), muita kalliita ei. Koska mulle toimii hyvin esim. lumenet ja muut edulliset, niin en väkisin osta :) Ja kalliit tuotteet mietityttää, koska pitäisi olla varma, että ne sopii. Eli konsultoida niitä myyjiä vaikka sokoksella jne :)

    ReplyDelete
  4. joo, mul on ihan sama minkä noora sano, eli en _uskalla_ ostaa kalliita, ellen oo varma että ne on hyviä. eli just meikkivoiteet on niitä pahimpia, koska ne ei välttämättä sit sovikaan. oon niin monta kertaa ostanu huonoja :( ja varsinkin nyt ku on löytäny sen mikä itelle on paras, ni en uskalla vaihtaa, kamala jos sen teko joskus lopetetaan :O!

    ReplyDelete
  5. Nekku: epäterve saa olla ;) Tiedän ihmisiä jotka levittää Blasconkin sormin, ja saavat hyvää jälkeä. Itelle kuitenkin sopii paremmin toi sienimenetelmä. On tyhmän näköstä jos pisamien päällä näkyy meikkivoidekerros, pisamattomilla kasvoilla se ei näy niin. Voisi ehkä tota Biothermiakin joskus koittaa. Valokynät on kyllä munki mielestä vähän rasittavia!

    norppa: ihan totta, turha sitä väkisin onkaan ostaa :) Mäki aina välillä ostan esim. kosteusvoiteissa halvempia versioita, joita käytän sitte lähinnä kesäisin. Talvi-ihon voiteesta en kuitenkaan suostu tinkimään. Vaikka senkin ostan monesti sitten tarjouksesta. No meni vähän meikkitopicista ulos :)

    hyppysellinen: se on kyllä joskus tosi vaikeeta ostaa yhtään mitään, jos ei sovi itelle. Onneksi kalliimmatkin tuotteet saa sitte myytyä jolleki tutulle jolle ne sopii paremmin. Ja näkeehän noita huuto.netissäkin. Oon mäki tehny virheostoksia myös kalliissa tuotteissa, mutta oon saanu ne monesti tarjouksesta hankittua joten ei kirpase ihan niin pahasti :) Ja aina ne on silti tullu loppuun käytettyä! Mutta ei vaan ostettua enää uudestaan.

    ReplyDelete