2009/02/20

Des Parfumes

Vihdoin spray-haaste saavutti minutkin, kiitos Vippelle!

* Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
* Esittele päivittäiset spray-tuotteesi kuvien kera.
* Haasta 3 tai useampi bloggaaja.


Spray-tuotteeni rajoittuvat lähinnä hajuvesiin ja BonaCuren Moisture Kick -hiussuihkeeseen, jonka kuva oli nähtävissä jo täällä. Hiuslakkaa käytän todella harvoin, ja silloin se saa olla mikä tahansa random merkki, kunhan on strong hold. Hajuvesinä löytyy Nina Riccin Nina, joka on lähes loppu ja johon olen myös kyllästymisen partaalla. Tuoksu on hyvä, mutta melko voimakas. Tänä syksynä sain kaverilta Givenchyn Hot Couturen, kun hän ei sitä enää käyttänyt. Aivan ihana tuoksu! Juuri minun kaltaiseni, makea ja kookosmainen. Joulupukki toi myös Ralph Laurenin Ralphin toivomuslistani mukaisesti. Sitä tulee varmasti käytettyä enemmän kesällä.

Kaapista löytyy myös minipulloissa mm. DKNY'ta ja Escadaa, mutta minipulloissa ei ole spray-suutinta joten niitä ei lasketa ;) Haastan muuten Sarin, L'n, Marin ja Lauran! Pahoittelen, mikäli joku teistä on tehnyt tämän haasteen jo.

Kävin tänään hakemassa ne kengät... Nyt ne tuijottavat minua lahjakääreestä - kyllä, näen paperin ja pahvin läpi että ne todella tuijottavat. En saa kuviakaan siis tähän hätään. Sitä en tiedä, jaksanko tosissaan odottaa kokonaiset 3 kuukautta, ennenkuin saan paketin avata. On ne vaan niin ihanat! Toisaalta, täällä päin Suomea maalis- ja huhtikuussa on turha harkita mitään muita kenkiä kuin kumisaappaita.

Miljoonan uuden blogin lukemisessa (ja Marabou Digestiven mättämisessä) saa ajan kulumaan näppärästi, vaikka pitäisi olla muokkaamassa kuvia huuto.nettiä varten tai tekemässä jotain muuta hyödyllistä. Ehkä petraan sitten huomenna. Jos jollakulla muulla on tylsää, tsekatkaa The cherry blossom girl. Sivut ovat täynnä toinen toistaan upeampia otoksia. Ja ah, miten kaipaankaan Pariisiin!

(By the way, otsikko ei ehkä ole autenttista ranskaa, joten ignooratkaa se.)

5 comments:

 1. No mut voit koekäyttää kengät huhtikuisissa juhlissa, annan luvan :D

  ReplyDelete
 2. Kiitti haasteesta, en oo tehny tätä :)

  ReplyDelete
 3. Yonna, kiitos luvasta :D

  Ja Laura, kiva jos jaksat tehdä :)

  ReplyDelete
 4. Kiitsa myös täältä suunnalta haasteen osalta. Tehdään! :)

  Käytin itse tuota Ralph Laurenin tuoksua monta monta monta vuotta. Nyt olen vähitellyt vierottanut itseni siitä ja käyttänyt muitakin!:) (tää perjantai on kyllä täälläkin mennyt blogimaailmoissa. kääks! piti tehdä vaikka mitä, oijoi...)

  ReplyDelete
 5. L, monella tutulla oli tota Ralphia vuosia sitten, enkä sen takia voinut sitä silloin hankkia. Nyt kun kukaan ei enää käytä sitä, voin minä tuoksua sille :D

  ReplyDelete