2009/02/06

Sick, sick, sick

Mikä olisikaan parempi tapa viettää viikonloppua, kuin köhistä sadan villaisen vaatekerroksen alla ja miettiä, jaksaisiko nousta edes sohvalta jääkaapille? Voi kyllä, herra Flunssa päätti taas asettua taloon.

En voi käsittää, miten olen kipeänä toista kertaa parin kuukauden sisään. Normaalisti vastustuskykyni on melko hyvä, syön monipuolisesti (lihan korvaan kalalla ja soijavalmisteilla) ja lisävitamiinejakin nappailen läpi pimeän vuodenajan. Ehkä hemoglobiiniarvot ovat kuitenkin liian matalalla. Tämän voisi tietenkin selvittää asiantuntevalla lääkärillä, köh. On kyllä mahtava tunne kun luulee tukehtuvansa, kun happimolekyylit eivät löydä tietään keuhkoihin asti. Lihassärystä nyt puhumattakaan.Nassu näyttää eilisessä kuvassa juurikin siltä, että joku pöpö hengitysteissä rellestää. Kenties myös sikotauti. Anyway, villamekko on tämän talven paras vaate, oli sitten kipeä tai ei!

* harmaa neulemekko vinolla napituksella - Only
* mustat peruslegginsit - random
* siniset villasukat - made by mummu
* roosa kolmiohuivi - made by täti 70-luvulla
* taustalla näkyvä arkku - made by pappa
Kipeänä ollessa on syy herkutella, sillä tottahan toki hyvästä ruuasta (karkista) tulee ainakin parempi mieli! Kuvassa Miquen tarjottimelta löytyy kaikki tarvittava - nenäliinoja, LOTR-mukillinen kuumaa mustaherukkamehua sekä lakritsi-Snöreä :)


Voi olla että myytävien vaatteiden kuvaus jää jälleen kerran vain yritykseksi. Ellen saa jostain kolpakollista energiaa vaatekassien levittämiseen ja kameralla leikkimiseen. Huomenna on jokatapauksessa luvassa asiaa hiuksista! Hiustenhoitorutiinini kuuluivat postausehdotusten joukkoon, ja nythän sitä sietää tarinoidakin, kun sain viime viikolla hankittua uuden hoitoaineen. Lisäksi kampaaja-aika on varattu parin viikon päähän, enkä yhtään tiedä mitä tekisin...

Koittakaahan te pysyä terveinä!

7 comments:

 1. Ja sulle pikaista paranemista! En kyllä ihmettele, vaikka olisin itsekin kohta kipeänä, niin kamala ilma tuolla ulkona on. Roudasin itseni just äsken tänne Kajaaniin eikä voi sanoa kelin parantuneen. Enkä tietenkään ottanut pipoa. :(

  ReplyDelete
 2. No voi surkeus, pikaista paranemista! Lähetämme täältä Valkealasta virtuaalisia Echinaforce-tippoja, niitä saa myös luontaistuotekaupoista, auttavat ainakin henkisesti :)
  isi ja am

  ReplyDelete
 3. Voih, flunssa iskenyt sinuunkin! Äh! Täälläpäin ollaan vihdoin siitä toipumassa. Onneksi! Raivostuttava tuo tauti, joka tällä hetkellä jyllää.. :/ Pikaista paranemista! :)

  ReplyDelete
 4. MISTÄ SÄ OOT LÖYTÄNY LAKRITSI-SNÖREÄ? :D

  ReplyDelete
 5. Nekku, kiitos! Voin uskoa että etenkin ilman pipoa tuolla tuiskussa kahlaaminen on varsin ikävää :(

  isi+am, kiitos myös sinne! Virtuaaliset tipat auttaa aina :)

  L, onneksi olkoon toipumisesta! Itelläkin ehkä pahin onneksi takana :)

  Willow, hah :D Ruotsista! Syksyiseltä Tukholman-matkalta tarttui mukaan, ja avasin pussin vasta nyt, köh..

  ReplyDelete
 6. Hihihi, pisti pikkasen huvittamaan kun oli tuo ihan samainen otsikko tossa taannoin kun olin kipeänä :)
  QOTSA on yksi huipuista! Vai tuliko otsikko jostain muualta vai ;)

  ReplyDelete
 7. lovebird, kyllä otsikko tuli QOTSAlta ;)

  ReplyDelete