Viikonloppuna tuli tehtyä ruokaa, jota syötiin vielä tänäänkin. Enpä kyllä pistäny pahakseni, on se vaan niin namia! Harmi että kattila tyhjeni nyt.
Feta-pinaattipasta (4:lle)
500g fusillipastaa tai muuta täysjyväpastaa
1 punasipuli
ruokaöljyä kuullotukseen
2 pss = n. 300g pakastepinaattia, hienonnettu
1-2 dl kasvislientä
1 pkt fetaa (salaattijuustoa), esim. apetina 8%
mausteita: mustapippuria, valkosipulia, oreganoa
* Silppua sipuli ja kuullota öljyssä hetki.
* Lisää sulaneet pinaatit, kasvisliemi ja mausteet.
* Anna kiehua hetken aikaa.
* Lisää feta joukkoon. Itse suosin sitä Apetina-juustoa, joka ei ole valmiiksi pieninä kuutioina. Maistuu voimakkaammalta ja sulaa mukavammin. Vaikka tarkoitus ei olekaan että juusto sulaisi täysin!
* Tarjoile pastan kanssa. Nam!
Näyttääpä hyvältä. Ihan tuli nälkä. Itse söin äyriäispastaa, joka ei ollut ihan huonoa sekään. t I
ReplyDeleteJuu,näyttää hyvältä. Pitäis kokeilla jossain vaiheessa!! ;)
ReplyDeleteUuuh, näyttää herkulliselta! NAM. Täytyy ehdottomasti kokeilla joku kerta. :)
ReplyDeleteNam! 8))))) vitsit että onkin nälkä :D
ReplyDeleteJepjep, nälkä kasvaa :P Tota pinaattia pitäis ehkä muutenkin syödä ja nyt sain hyvän syyn :P
ReplyDelete-Jenna
Syötiin toissapäivänä kutakuinkin just tuommosta, pinaatteineen kaikkineen :) Oliko sulla valkosipuli jauheena tuossa? Käy myös ihan hyvin, jos pilkkoo tuoreen valkosipulin pieneksi ja heittää mukaan (siis kynnen-pari, ei kokonaista :D). Namnamnam :)
ReplyDeleteOi<3! Ihanan näköistä, varmaan maistuukin hyvältä =)
ReplyDeleteHih, kaikille yhteisesti: hyvää se on! Fetan tilalta voi toki kokeilla muitakin juustoja, esim. mozzarellaa tai alkuperäisen ohjeen mukaisesti kotijuustoa.
ReplyDeletelaughable-loves: alkuperäisessä ohjeessa pitäisiki valkosipulin kynsi pilkkoa ja kuullottaa punasipulin joukkoon. Ite en oo niin suuri garlicin ystävä, joten tykkään käyttää semmosta rouhetta. Vähän isompia paloja ku pelkkä jauhe :)
Näyttää niiiiin hyvältä! Nami!
ReplyDelete