2009/02/10

Tiistaipäivän ruoka-annos

Viikonloppuna tuli tehtyä ruokaa, jota syötiin vielä tänäänkin. Enpä kyllä pistäny pahakseni, on se vaan niin namia! Harmi että kattila tyhjeni nyt.

Feta-pinaattipasta (4:lle)

500g fusillipastaa tai muuta täysjyväpastaa
1 punasipuli
ruokaöljyä kuullotukseen
2 pss = n. 300g pakastepinaattia, hienonnettu
1-2 dl kasvislientä
1 pkt fetaa (salaattijuustoa), esim. apetina 8%
mausteita: mustapippuria, valkosipulia, oreganoa

* Silppua sipuli ja kuullota öljyssä hetki.
* Lisää sulaneet pinaatit, kasvisliemi ja mausteet.
* Anna kiehua hetken aikaa.
* Lisää feta joukkoon. Itse suosin sitä Apetina-juustoa, joka ei ole valmiiksi pieninä kuutioina. Maistuu voimakkaammalta ja sulaa mukavammin. Vaikka tarkoitus ei olekaan että juusto sulaisi täysin!
* Tarjoile pastan kanssa. Nam!


10 comments:

  1. Näyttääpä hyvältä. Ihan tuli nälkä. Itse söin äyriäispastaa, joka ei ollut ihan huonoa sekään. t I

    ReplyDelete
  2. Juu,näyttää hyvältä. Pitäis kokeilla jossain vaiheessa!! ;)

    ReplyDelete
  3. Uuuh, näyttää herkulliselta! NAM. Täytyy ehdottomasti kokeilla joku kerta. :)

    ReplyDelete
  4. Nam! 8))))) vitsit että onkin nälkä :D

    ReplyDelete
  5. Jepjep, nälkä kasvaa :P Tota pinaattia pitäis ehkä muutenkin syödä ja nyt sain hyvän syyn :P

    -Jenna

    ReplyDelete
  6. Syötiin toissapäivänä kutakuinkin just tuommosta, pinaatteineen kaikkineen :) Oliko sulla valkosipuli jauheena tuossa? Käy myös ihan hyvin, jos pilkkoo tuoreen valkosipulin pieneksi ja heittää mukaan (siis kynnen-pari, ei kokonaista :D). Namnamnam :)

    ReplyDelete
  7. Oi<3! Ihanan näköistä, varmaan maistuukin hyvältä =)

    ReplyDelete
  8. Hih, kaikille yhteisesti: hyvää se on! Fetan tilalta voi toki kokeilla muitakin juustoja, esim. mozzarellaa tai alkuperäisen ohjeen mukaisesti kotijuustoa.

    laughable-loves: alkuperäisessä ohjeessa pitäisiki valkosipulin kynsi pilkkoa ja kuullottaa punasipulin joukkoon. Ite en oo niin suuri garlicin ystävä, joten tykkään käyttää semmosta rouhetta. Vähän isompia paloja ku pelkkä jauhe :)

    ReplyDelete
  9. Näyttää niiiiin hyvältä! Nami!

    ReplyDelete