2009/02/03

Kuin Bambi liukkaalla jäällä

Hyvä, onnistuin rikkomaan ostolakkoani heti ensimmäisenä päivänä - how pathetic is that? Eksyin Kauppaan, koska tiesin sinne tulleen jokin aika sitten uuden satsin brittiläisen TitiMadamin koruja. Niitä löytyy varastoistani jo ennestäänkin pari, ja nyt sain mm. yksinäiselle korvikselle kaverin.

Korut ovat mielestäni ihanan persoonallisia, mutta samalla yksinkertaisen tyylikkäitä. Sopivat hyvin juhla-asua piristämään. Korut eivät myöskään ole järjettömän kalliita. Itseltäni löytyy peilihopeat yksisarviset korviin killumaan sekä peilihopea yksisarvinen, lyhyellä ketjulla varustettu kaulakoru. Korviksia omistin siis aiemmin vain yhden kappaleen. Tänään hankin myös ehkä paremmin arkikäyttöön sopivan, pitkässä palloketjussa roikkuvan valkoisen bambin ♥
Netissä valkoisen, mustan ja peilin lisäksi löytyy violetista akryylista tehtyjä koruja, mutta tosiasiassa ainakin kaikki Kaupassa myytävänä olleet yksilöt ovat olleet kirkkaanpinkkejä. Helsingissä TitiMadamia myyvät Lux ja Kiasma.

Mitä mieltä sinä olet TitiMadamin koruista?
Millaisia koruja käytät yleensä?

p.s. Sofilla on arvonta käynnissä!

12 comments:

 1. Oioi, nuo on kyllä kovin söpöläisiä! Itsekin olen joskus heitä ihastellut, mutten vielä hankkinut. Enkä vähään aikaan taida edes yrittää hankkia.. Mulla pitäis olla ostolakko koko kevään, kiitos opiskelijastatuksen ja siitä aiheutuvan köyhyyden. Plää.

  ReplyDelete
 2. Saako noita Oulusta! Ou nou! Oon nähnyt noita ainoastaan lehdissä, pitääpä käydä tarkistamassa korut "elävänä" joku päivä.

  ReplyDelete
 3. Söpöjä ehdottomasti! :D Bambi sopii sulle kuin nenä päähän. Kaikki nuo kolme väriä ovat hienoja. Itselläni on kauheasti jos jonkin näköistä killutinta. Arkisin kaulassa roikkuu "ei mitään"-koru tai sitten hopeinen ketju (lahja mieheltä). :D

  ReplyDelete
 4. Leenu, noinkin pitkä ostolakko kuulostaa hyvältä! Pitäisi itsekin harkita, kun viimeiset opintotuet tuli tänään.. Mutta ei noita koruja voi vastustaa ;)

  Hannie, saa saa :) Nimenomaan siitä kaupasta josta sanoin ruokiksella. Varo vaan, huomaat että mukaan tarttuu paljon muutakin ku vaan noita koruja!

  L, kiitos :D Mullakin on ihan järjetön määrä koruja, joita en sitten kuitenkaan osaa käyttää. No kesäisin rannekorut toki pääsevät paremmin esille kuin talvisin, ja korvikset on aina korvissa.. Kaulakorujen kanssa vielä harjoittelen :) Semmoset korut on kyllä parhaita, joihin liittyy joku tarina tai jotka on muuten 'tunnearvokkaita'!

  ReplyDelete
 5. Oi miten söpö koru!:) omistan jo yhden bambikorun mutta tuokin on ihana, pitäisiköhän tilata.. T: koruhullu!

  ReplyDelete
 6. minkä kokoinen tuo riipus on monta cm? mietin vaan onko iso vai pieni

  ReplyDelete
 7. Kerta kaikkiaan ihania nuo Bambit!! <3

  ReplyDelete
 8. *~SL, söpö se onkin! Ei ole kovin suuri, bambin korkeus on vähän reilu 5cm. Ketjun pituus on n. 70cm.

  Lillie, niin onki! ^___^

  ReplyDelete
 9. Ihania! Tahdon! Missä hintaluokissa korut siis pyörivät? Kääks, taidan mennä heti huomenna ostoksille.

  ReplyDelete
 10. musta noi on aivan ihania! oon katellu joskus ennenkin ja pakko saada kyllä ainakin sellainen kettu-rintaneula ja ehkä myös korvikset :)

  ReplyDelete
 11. Roxy, kuitista tarkistettaessa yksi korvis maksoi 8e, ja bambi-kaulakoru 14e. Jos muistan oikein, niin toisenlainen kaulakoru maksaa 24e. Pinsseistä en ole ihan varma. Kuvioita on hieman eri kokoisia, ja se vaikuttaa hintaan :)

  jenkku, kettuja en muistakaan nähneeni! Itse himoitsen myös lintupinssiä, mutta ehkä korut saa nyt riittää vähäksi aikaa :)

  ReplyDelete