2009/03/18

Deus Protector Noster

KORJAUS!
Levy onkin jo ilmestynyt!
Ainakin äsken, astuessani Levykauppa Äxään sisään varatakseni kyseisen levyn, he sanoivat että se on tullut jo... Ja kaivoivat ihanan valkokantisen levyn laatikosta minulle. Nyt se on hyppysissäni, mutta joudun odottamaan iltaan asti ennen kuin saan sen pyörimään soittimeen... Hyppelehdin pyörätelineiltä takaisin tänne toimistolle. Olen niin iloinen!

----

Maailman parhaan kotimaisen, Manboyn, uusi levy Deus Protector Noster ilmestyy ensi viikolla. Kuten jo monet muutkin bändit nykyään, on Miespoika laittanut Myspace-sivustolleen koko platan kuunneltavaksi viikkoa ennen sen virallista ilmestymistä. Tavan yleistyminen johtunee levyteollisuuden hienoisesta laskusta - kun ihmiset saadaan kuuntelemaan muitakin kuin sinkkubiisejä, ostavat he todennäköisemmin koko levyn kaupasta, kuin imuttaisivat vain ne pari korvaa miellyttävää kappaletta. Itse ainakin kävelen tänään Levykauppa Äxään varaamaan lätyn itselleni. Voi sitä riemua, kun sen saa hyppysiinsä!

Tätä on odotettu, ja paljon. ♥


http://www.myspace.com/manboymusic

Kuva (c) minä, syyskuiselta keikalta Tampereelta.


4 comments:

  1. Onnea uuden levyn onnelliselle omistajalle. Täytyy marssia tänään kauppaan katsastamaan tarjonta. :D

    ReplyDelete
  2. on tämä kyllä perin kummallista, että sitä manboyta ei näköjään saada Ouluun keikalle. Pistin jo hyvissä ajoin helmikuussa the numerobaarille toivetta, että manboy numeroon mut ei. Mikä Oulua oikein vaivaa? Miespojat ovat oikein hyvin buukattuina ympäri suomea ja muun muassa Turussakin ihan kahteen otteeseen. eli mitä mitä mitä tämä Oulun meininki nyt oikein merkitsee :/?

    ReplyDelete
  3. Anonyymi, kunpa tietäiskin mikä ongelma Oulussa piilee :( Pojat tosiaan ovat itse sanoneet että tulevat mielellään soittamaan myös Ouluun, kunhan sopiva päivämäärä saadaan 45n kanssa sovittua. Miten se voi olla niin vaikeaa? Keikkaa pukkaa kuitenkin Kemissäkin!

    ReplyDelete