2009/03/17

Hug Bubble

Päivä ei ala hyvin silloin, kun tuskissaan etsii vaatekaapistaan päällepantavaa, jossa jaksaisi viihtyä koko päivän (ei puristavaa) ja josta riisuutuminen ja takaisin pukeminen ei työpäivän jälkeisten treenien vuoksi olisi järin hankalaa (ei sukkahousuja ja hametta), eikä löydä niitä.

Päivä alkaa hyvin silloin, kun nämä kriteerit sekä vallitsevan säätilan huomioon ottaen löytyy vanhoista rievuista uusi, itselle tuntematon asuyhdistelmä, joka näyttää ja tuntuu hyvältä.* mustat farkut - Nia/MicMac
* pitkä omppukuvioinen t-paita - Stocker
* musta neuletakki - H&M
* vaaleanpunaiset helmet - Romeo&Julia
* vaaleanpunaiset Hai-saappaat - Nokia


Huomenna menen Sinooperin järjestämään hääiltamaan kaason ominaisuudessa. Valitettavasti morsmaikku tai kukaan muukaan ei pääse mukaani, joten koetan imeä kaiken askartelun ja muuhun häihin liittyvän informaation kuin sieni. Viikonloppuna onkin tiedossa sitten paitsi näiden kyseisten juhlien suunnittelupalaverointia, myös ensimmäiset kaverien häät. Sitä ollaan tulossa vanhoiksi.

Aamulla satuin muuten bongaamaan Huomenta Suomesta Paras Aika Vuodesta -blogin ja Olivia-lehden päätoimittajan. Honey Junkien ylläpitämä tyyliblogi kun siirtyy kyseisen lehden alle huomenna. Hienoa, että nettimaailmassa voi omasta harrastuksestaan saada moisen mahdollisuuden! Ja lisää ohjelmasta, Huomenta Suomessa piti itseasiassa jo maanantaina olla juttua myös cheerleadingista, Suomen naisten maajoukkueesta, joka lähtee Floridaan kilpailemaan MM-tittelistä huhtikuun lopulla. Vaan eipä näkynyt juttua maanantaina, eikä ole tulossa kaiketi vielä huomennakaan. Pöh. Jos olette joku päivä aamutuimaan hereillä, pitäkäähän silmät auki MTV3'n suunnalla!


Onko sinulla koko päivä piloilla, jos aamulla olet valinnut 'väärät' vaatteet?

p.s. Arvontaa pukkaa taas.


Otsikko muuten viittaa Placebon biisiin, ei siihen että kaipaisin halia. Vaikka olisihan sellainenkin tervetullut.

3 comments:

 1. Hehehhehee, kaaso ei vielä ole välttämättä vanha, mutta MORSIAMMENA tuntee itsensä välillä vanhaksi... ;D. Toivottavasti suunnitelutilaisuus on antoisa.

  Ja niin päivä on ehdottomasti pilalla, jos päällä on väärät vaatteet...

  ReplyDelete
 2. JOKA aamu on fiilis että tuli valittua väärät vaatteet ;O)

  ReplyDelete
 3. L, voi olla :D Alkaa myös tuntea itsensä jälkeenjääneeksi, jos kaikki muut menee naimisiin ja itse ei.

  Mikaela, ei kai sentään :O

  ReplyDelete