2009/03/02

Nick Cave!

Nick Cave and the Bad Seeds Provinssiin!!Uskomaton keikkakesä taas tulossa ♥

p.s. Onko jollain muullakin ollut tänään ongelmia Bloggerin kanssa? Muutamat blogit eivät näkyneet minulle jossain vaiheessa ollenkaan, eivätkä omat lukijani näy tällä hetkellä mitään kautta. Olisin halunnut tietää kuka on numero 16 ._____.

7 comments:

 1. joo ei toimi.. ku laittaa et uus teksti niin näyttää ihan tyhmältä, enkä jaksa sitten kirjottaa ku pelkään, että se ei lopulta ees julkasis mitään :D

  olisin eilen hehkuttanu kuorosodan voittajaa, mut ylläri et blogger ei halunnu..

  ReplyDelete
 2. Mullakin herjasi että tallentaminen tai julkaisu ei välttämättä onnistu, mutta onnistuipa kuitenkin. Ja pääsin lukemaan ne muutamat aamulla toimimattomat blogitki, mutta kaikki ei toimi siltikään.. Tämmösten nettisaittien jumittaminen on niin sieltä syvältä!

  ReplyDelete
 3. Miksi kaikilla on ongelmia bloggerin kanssa, mulla ei ole ilmenny vielä mitään? Se tuntuu tulevan vielä yksitellen kaikille, eikä koskaan samaan aikaan..

  ReplyDelete
 4. joo mullakin aina välillä näyttää tyhjää sivua, ei kirjotusta eikä kommentteja ollenkaan :( saattaa mennä ihan päiväkin, ennenkuin korjaantuu :(

  ReplyDelete
 5. EIKÄ! Nick Cave Provinssiin! En olekkaan kuullut tästä aiemmin, kiitos ihanasta tiedosta! <3

  ReplyDelete
 6. Mulla toimii ihan hyvin ;O) Kaverini pomppasi kattoon tuosta Nick Cavesta muuten. Olemme käyneet Provinssissa n. 10 vuotta putkeen ja tarjonta näyttää aika laimealta joten en tiedä lähdenkö vielä kaverin seuraksi kun mulle tuo Cave ei niin nappaa. Ehkä sinne olisi tulossa vielä jotain parempaa?

  ReplyDelete
 7. Anni, kyllä ne vielä sullekin ehtii ;) Toivottavasti ei.

  hyppysellinen, niin rasittavaa! Sitte vielä ku oot äitin luona hitaalla koneella niin argh.

  Roxy, ole hyvä ;) Ihanaa kyllä että tulevat.

  Mikaela, toivottavasti Provinceen tulee vielä jotain sua miellyttävää :) Itelle Placebo, Editors ja Nick Cave on kyllä jo parhautta, etenkin kun kahta jälkimmäistä en ole vielä livenä nähnyt (ja ensimmäinen on ykkösbändini).

  ReplyDelete