2009/03/22

So you think you can dance?

Polaroidien lisäksi toinen ajastus, sillä koko viikonloppu menee matkustamisessa ja häiden juhlinnassa/niihin valmistumisessa/niistä toipumisessa.

En ole koskaan liiemmin seurannut So You Think You Can Dance? -ohjelmaa. Yhteen aikaan se kuitenkin tuli aina sopivasti, kun pääsin kotiin treeneistä. Tykkään nimittäin venytellä tv'n ääressä. Siltä kaudelta (olisiko ollut neljäs?) mieleen jäivät parhaiten nämä kaksi mieletöntä esiintymistä! Hiphop on lempitanssilajini, eikä jazzikaan siitä kovin kauaksi jää. En vain ymmärrä, miten Sabra pystyy hyppimään ja pyörimään korkokengissä...


Lacey & Pasha - hiphop
Sabra & Neil - jazz
(kelatkaa höpötykset, en valitettavasti löytänyt hyvälaatuista pätkää, jossa olisi pelkkä koreografia)

4 comments:

 1. hei kerro mulle miten toi ajastus toimii.. mä luulin tajunneeni sen, mut en tajunnu :( mistä se laitetaan siis?

  ReplyDelete
 2. Kun kirjotat normaalisti uutta postausta, siinä sen kirjotusruudun vasemmassa alareunassa on linkki 'Julkaisuasetukset', ni paina sitä. Siinä tulee sitte näkyviin ruudut joissa lukee päivämäärä ja kellonaika. Vaihdat ne vaan siihen päivään ja aikaan, ku haluut et se postaus tulee sun sivulle. Ja sitte muistat painaa julkaise-nappulaa lopuksi :) Pelkkä se tallennus-nappula ei siis riitä. Sivu siirtyy automaattisesti siihen missä näkyy kaikki sun postaukset (mitkä on julkastu, mitkä luonnoksia, kuinka monta kommenttia jne) ja sen kohdalla pitäis lukea että ajastettu.

  Tadaa! :)

  ReplyDelete
 3. ahaa.. no noin mä aluks koitinkin, mut painoin tosiaan vaan sitä tallenna, ni sen takia varmaan :) kiitos!

  ReplyDelete
 4. Joo, luulen että siitä oli kyse, koska mäki ekaksi luulin että pitää painaa sitä Tallenna-nappulaa :)

  ReplyDelete