2009/03/29

Tapaa minut aamulla

Viikonloppu Reginoineen, kummallisine kuvaussessioineen ja herkutteluineen on takana. Karu paluu arkeen koittaa jälleen huomenna. Sitä ennen voidaan ihmetellä (uskottekohan ollenkaan jos sanon), miten voitin Rezzin arvonnassa... Arvontatuurini alkaa suorastaan jo pelottaa. Sen sijaan lotossa en taaskaan saanut kahta numeroa enempää oikein.

Perjantain keikalla olin täysin epäitseni näköinen, ja Minni Hiiri sihteerikkönä -asusta piti saada kuva. Kuvanlaadun voi ignoorata - baarin wc ei aina ole se paras mahdollinen kuvauspaikka, mutta tässä tilanteessa ainoa, joka ei ollut täyteen ahdettu ihmisillä.

* trikoohame - H&M
* kuuloketoppi - Punkyfish (Lontoosta)
* neule - second hand
* nahkavyö - second hand
* sukkahousut - Falke
* saappaat - second hand
* laukku - second hand
* nahkaranneke - Kyprokselta 10v sitten?
* pallokorvikset - Claire's (Lontoosta)Hiukset jätin tällä kertaa suoristamatta, myös otsiksen (kampasin sen kuitenkin, muuten olisi sojottanut kohti taivasta). Nauroin päätökselleni kotona melkoisesti. Mielestäni tyyliin kuitenkin sopi paremmin hieman homssuinen tukka, kuin yltiösliipattu. Kaikki päälläni olleet second hand -vaatteet on saatu tutuilta, eikä niiden hankintaan siis ole minulta kulunut penniäkään. Mielestäni vaatteiden kierrätystä ystävien ja sukulaisten kesken tulisi hyödyntää nykyistä enemmän! Olen aina halunnut pitää ystävien kesken vaatteidenvaihtobileet, joihin jokainen toisi vaatekaapistansa pois joutavia rytkyjä vaihtokauppoja varten. Toisen roska kun on toisen aarre. Valitettavasti minulla ei ole sellaista ystäväpiiriä yhdessä kaupungissa, että tällainen olisi mahdollista.

Kesäaikaan siirtymisen aiheuttama jet lag ja koko viikon katkonaiset yöunet saavat otteensa minusta, ja taidan tänään siirtyä pehkuihin lasten nukkumaanmenoaikaan. Alkuviikosta luvassa karkkikuorrutteisia kuvia!

9 comments:

 1. Ääh mullakin oli kaks oikein lotossa, ei lämmitä... :/

  ReplyDelete
 2. Vitsit ottpas sinä onnekas! Itse olen voittanut vasta yhdessä ainoassa blogiarvonnassa vaikka melkein kaikkeen tuppaan osallistumaan. Edellinen arpajaisvoitto olikin joskus 5-vuotiaana...

  ReplyDelete
 3. Samaa mieltä, vaatteiden kierrättämistä ihan kaveriporukalla pitäisi harrastaa enemmän :) Entisen kämppiksen kanssa oli helppo vaihdella vaatteita joko lainaan tai ihan omaksi, sen jälkeen se vain on jotenkin jäänyt. Tahtoo kanssa vaatteidenvaihto-bileet :D Tai siis vaatteiden omistajuuden vaihto-bileet...

  ReplyDelete
 4. joillain sitä tuuria vaan on: >> ittelle ei ikinä osu mitää...

  Mulle kans vaatteiden vaihto bileet^^

  ReplyDelete
 5. W, onnetar ei nyt tykkää meistä, ainakaan loton osalta :(

  suklaasydän, eiköhän tää onni ehdi kääntyä aika pian ;) En tosiaan näitä ennen oo voittanu arvonnoissa aiemmin kuin Mikki-seinäkellon ja kahvipaketin, vaikka oon osallistunut musiikkiharrastusten kautta pienenä tsiljooniin arpajaisiin.

  sarakissa, pitäis varmaan järkätä valtakunnalliset vaatteidenvaihtobileet :D

  elina, osuu vielä sulleki, ku kerta mulleki on osunu :)

  ReplyDelete
 6. Söpö asu taas! :D Suosikkijuttuja asussa oli harmaa laukku ja kuuloketeeppari. Itsekin olen huomannut, että välillä päällä on vain jotain tutuilta/kavereilta/äidiltä tms. saatua 2handia eli 0 euroa. Se on kivaa! :D

  ReplyDelete
 7. L, kiitos! Toi harmaa laukku on kans äidiltä peräisin, luultavasti ihanalta kasariajalta :D Valitettavasti kaupoissa kierrellessään kierrätyksen ihanuuden joskus unohtaa!

  ReplyDelete
 8. chérie, oli :) Varsin viihtyisä ja tanssittava!

  ReplyDelete