2009/03/23

Olivia

Tälle viikolle olin ajatellut kertoa joka päivältä 5 kivaa asiaa. Koska tänään on tapahtunut pelkkiä ikäviä asioita (treeneissä harjoiteltua uutta tanssipätkää lukuunottamatta), siirrän idean johonkin toiseen viikkoon.

Toinenkin säännön vahvistava poikkeus päivään tosin mahtui - voitin Stellan arvonnassa Olivia-lehden vuosikerran! Jihuu! Normaalisti erittäin köppäsen arpaonneni on ilmeisesti kääntänyt se fatka, että blogimaailmassa arvontoihin tulee osallistuttua melko suuressa määrin :D Tämä oli jo toinen voittoni (aiemmin voitin Marin arvonnassa).

Viikonlopun matkustelun jäljiltä pakka on vielä ihan sekaisin ja alkuviikko menee tehokkaasti töissä ja treenatessa, joten palailen paremmin ruotuun tässä joku päivä. Suklaaleivoskin odottelee vielä arpajaispalkintoaan, pahoitteluni o____O Laitan sen postiin kyllä pian!!


Mukavaa viikonalkua ja kevään ensiaskelia!


5 comments:

 1. Suosittelisin PIKAISTA Lotto-kupongin täyttämistä! Tuo putki voi katketa milloin tahansa joten se kannattaa hyödyntää ;O)

  ReplyDelete
 2. Onnea! Lehdethän voi sitten kierrättää kavereiden kautta, eikö? :D

  ReplyDelete
 3. Mikaela, lottoa on jo testattu viimeset 2 viikkoa ilman kolmea numeroa suurempaa onnea :D Mutta tällä viikollahan se jättipotti vasta on, joten..

  Nekku, tokitoki :D Voin tuoda sulle jo kaksi viimeisintä jotka oon ihan ostanut kaupasta, jos haluut?

  ReplyDelete