2009/03/26

Päivän TOP5

Tänään, johtuen luultavasti auringonpistoksesta, mieleni tekee toteuttaa tämä sittenkin.


* Aurinko. Vaikka siitä saa pään kipeäksi, kun unohtaa arskat kotiin, ja vaikka se sulattaa jään kuralammikoiksi, joiden läpi polkiessa selkä täyttyy roiskeista, on se silti aina Aurinko! Ja aiheuttaa minulle pisamia ♥

* Kirpparikierros. Vaikken löytänyt sitä mitä lähdin etsimään, tarttui mukaani jotain muuta fantsua: yhteensä neljällä ja puolella eurolla henkselit, pirteä college-paita sekä pitsiliina tuunauksia varten.

* Arvontavoitto. Kyllä, voitin jälleen blogiarvonnassa, mitä ihmettä?! Tällä kertaa Ondées-blogin Roosa lähettää postissa söpön kukkasen :) Virkkaan itsekin kukkia kyllä, mutta ne ovat täysin erilaisia, ja täysin eri värisiä, joten tämä on iloinen lisä accessories-lootaani!
(Muistuttakaa, että huomenna laitan sen loton vetämään...)

* Salaatti. Jota söin hieman liikaa. Täysjyväpastaa, villirucolaa, miniluumutomaatteja, kurkkua, pestoa ja auringonkukansiemeniä. Nam!

* Typewriter. Kuvassa näkyvä, ystävälle kirpparilta ostettu kirjoituskone toimii sittenkin, kun vähän leikin sen kanssa ^__^


9 comments:

 1. Mahtava kirjoituskone! Todella kaunis esineenä, että ihan plussaa vaan että toimiikin vielä!

  ReplyDelete
 2. Sun tuuri on ihan käsittämätön. Mutta lottovoitto on varattu mulle ;O)
  Sanavahvistus:morya, vähän niinkuin Lord of the Ringsistä? Oonko vähän nörtti, juu..

  ReplyDelete
 3. W, se on kyllä huippu! Meillä on kotona semmonen tosi vanha musta, josta puuttuu osa kirjaimista - aion kyllä ottaa sen joskus sisustuselementiksi :)

  Mikaela, eiköhän tää tuuri käänny tästä vielä ;) Ja nörtti saa olla, mäki aina naureskelen noille sanavahvistuksille :D

  ReplyDelete
 4. Onneks sitä aina jotain kivaa löytyy päivästä.. Ja mun kirjotuskone ^__^ Mus <3

  ReplyDelete
 5. Kaikki kelpaa mulle, niin aurinko, kirpputorit kuin kirjoituskoneetkin! Ihanat säät on kyllä nyt ollut (kamalaa puhun säästä, kohta muutun varmaan mustavalkoiseksi). :-)

  ReplyDelete
 6. Yonna, niin, mut ei kai liikaa hyvää yhdelle päivälle -_____-

  Joa, mäkin huomaan puhuvani aina ihan liikaa säästä :D Mutta minkäs teet jos se puhuttaa!

  ReplyDelete
 7. Tulin vastavierailulle :) Ihana kirjoituskone, kelpaisi tännekin. Ja tosi kiva banneri blogissasi :)

  ReplyDelete
 8. Oi tuo kirjoituskone on kaunis! Löysin Rovaniemeltä vähän samanlaisen kirpparilta, mutten sitten lähtenyt raahaamaan sitä kotihelsinkiin :(

  ReplyDelete
 9. nei, se on kyllä kiva! Mäki raahasin tuota pitkin kaupunkia, syömään ja Sinooperin askarteluiltaan. Painoi hemmetisti mutta mitäpä sitä ei tekisi, kun tietää että ystävä tahtoi sitä kovasti ;)

  ReplyDelete