2009/09/29

New Moon

Tänään on selkeästi leffapäivä. Jos Alice in Wonderland tuntuu saapuvan teattereihin aivan liian pitkän ajan päästä, on Twilight-saagan toiseen osaan enää alle kaksi kuukautta. New Moonin trailereita alkaa pyöriä eri saiteilla yhä tiheämpään tahtiin, tässä yksi.


Trailerin perusteella minua ärsyttää jo valmiiksi kolme asiaa:
1.  Vampyyrien silmät. Ne ovat vaaleammat kuin Twilightissa, right?
2. Tietokoneanimaatiota hyväksi käyttävät kohtaukset. Kun halutaan näyttää jonkun lentävän huoneen päästä toiseen, on turvallisinta tehdä moinen tietokoneella. Silloin ilmalennon aiheuttamat vauhtiviirut vain häiritsevät minua suunnattomasti. Kun se ei vaan näytä luonnolliselta.
3.  Bella, Bella ja Bella. Argh.

Ärsytyksistä huolimatta - eihän tätä voi muuta kuin odottaa kieli pitkällä!

14 comments:

 1. Bellan flegmaattisuus ja monotonisuus kyllä ärsyttää aika tavalla...mutta ehkä sen kestää :D

  ReplyDelete
 2. En ole vieläkään nähnyt tuota ensimmäista Twilightia, mutta kyllä se varmaan pitää jossain vaiheessa vuokrata, kun kaikki siitä puhuvat/bloggaavat. Tuo naisnäyttelijä tosin, Kristen Stewart on niiiiiiin ärsyttävä, siinä olet ihan oikeassa. En pitänyt naisesta Panic Roomissa tai Into the Wildissa, jotenkin sen ilmeetön naama saa minut ärsyyntymään. Mutta kait nämä leffat pitää katsoa, kun olen vampyyri-leffojen fani aina ollut. Niissä vaan onnistutaan niin harvoin.

  ReplyDelete
 3. Bellan flegmaattisuus ärsytti minua jo kirjoissa, mutta silti ne läpi luin ja ekan Twilightin katsoin ja New Mooniakin odotan... ;-) Mikä tässä lie, että kiinnostaa samalla kun ärsyttää?

  ReplyDelete
 4. En tiedä mikä Bellassa eniten ärsyttää, sillä Kristen näyttää juuri siltä kuin pitäisikin. Jotenkin Bella on liian itsevarma elokuvissa, sen piti olla sellainen kömpelö änkyttäjä! :> Mutta Robert.. menisin vaikka pelkästään sen takia katsomaan New Moonin! 8D

  ReplyDelete
 5. huhhuh näyttää vähä siltä että oikeasti on mahollista tehdä twilightiakin huonompi leffa. aattelin että new moonin on pakko olla parempi, mut ei näköjään :---D

  ReplyDelete
 6. mäki oottelen tota burtonin liisaa :(( nyyh... odottavan aika on pitkä, vai miten se menikään..

  ReplyDelete
 7. Entäs ne hyvät puolet? Jos nyt unohdetaan superärsyttävä Bella niin onneksi sentään Taylor Lautner on luultavasti suurimman osan leffaa ilman paitaa ;O) Hiphei!
  Tiedän, olen TODELLA kypsä ja aikuismainen nainen..

  ReplyDelete
 8. vielä pitää lisätä, että luin äsken marian blogin kommenttiboksista että oot kuusaalta :--D piti vaan tulla ilmottamaan, että kuusaalta olen mieki. harvoin tälleen sattumalta löytyy muita. pysyn kuusankoskelaisena, vaikka nyt toi kuntaliitos onki.

  ReplyDelete
 9. Juu täälläkin ootellaan tota...! :D

  ReplyDelete
 10. ravenwaves, kestää kestää, kun on vampyyri johon keskittyä :D

  Kazza, suosittelen sen katsomaan ihan jo värityksen vuoksi - mielestäni sinisen ja vihreän kylmät sävyt toimivat leffassa äärimmäisen hyvin! Lisäksi Robia voi kuolata koko kaksituntisen niin, että unohtaa Kristen Stewartin ärsyttävyyden ja juonen puutteet.. :P

  Paivi, niinpä! Kyllä ne vampyyrit jaksaa viehättää silti ;)

  Joa, juuri noin! Se ei vaan vastaa mielikuvaa tavallisesta, ujosta tytöstä, vaan on jotenkin liian sanavalmis. Ja yksi-ilmeinen. Ja siis pelkästään Robin takiahan tämä elokuva mennäänkin katsomaan! 8)

  anni, voisin kyllä väittää että on huonompiakin olemassa :D Tsekkaa vaikka The Mummy.. Mutta hei hauskaa, että Kuusaa on kartalla myös blogeissa! :D Hihi. Vaikka ko. kaupungissa en ookaan asunut enää moneen vuoteen.

  Laura, pitää vaan keksiä paljon tekemistä siiheksi, kunnes on ensi-ilta. Aika menee nopeampaa ;)

  Mikaela, hyvät puolet rajoittuvat visuaalisuuteen ja Robert Pattinsoniin, mutta ne onneksi peittoavat huonot puolet aika hyvin ;) No eihän sitä tiedä jos tämä vaikka onnistuisi Twilightia paremmin. Ja eihän juonella ole mitään väliä, jos saa tuijottaa paidatonta Robia JA Taylor Lautneria ;)

  Fuksia, ei tarvi oottaa enää kauaa ;)

  ReplyDelete
 11. Katsoin Twilightin eilen ja ihme kyllä tykkäsin, tietysti erityisesti tuosta Pattinsonista josta kaikki ovat puhuneet koko vuoden. Ymmärrän nyt miksi. Mies on melkein liian kaunis mieheksi, ei voi ymmärtää. Kaunis elokuva kaiken kaikkiaan, täytyy varmaan katsoa tuo kakkos-osakin... :P

  ReplyDelete
 12. Kazza, Pattinsonin takia tämä mennäänkin katsomaan ;) Siinä on kyllä täydellinen vampyyrimies. Huok.

  ReplyDelete
 13. Piti katsoa elokuva vielä uudestaan kun oli viikon vuokra-aika... :P On se Robert kyllä helvatan komea, ei siitä mihinkään pääse.

  ReplyDelete