2009/09/28

Welcome to my Kingdom, pt. 2Puolitoista

 

neliömetriä

 

on juuri

 

ja juuri

 

riittävästi

 

kaikelle tarpeelliselle.13 comments:

 1. Voooi mikä söpöys kylppäri :) ihana toi puukatto ja puinen ovi <3 mutta ei kyllä sullakaan oo hirveesti tota kylppäritilaa x)

  ReplyDelete
 2. Onpas se pieni, mutta kompakti :) Sisäinen Hello Kitty-tykästelijäni kiinnitti heti huomion noihin sun omiisi, hienoja ovat :)

  Ja hih, luulen, että meidän alkuperäiskunnossa suoraan vuodelta 76-oleva vessa voittaisi blogosfäärin noloin vessa/kylppäripalkinnon, se näyttää ihan DDR:n aikaan jumahtaneelta :D

  ReplyDelete
 3. Niin ja en siis tarkoittanut, että sun vessa olisi nolo ( se ei pääsisi kilapilemaan siinä sarjassa, ja tuskin kenenkään muunkaan toilettitilat!), pienessä kipeässä olotilassa näemmä saa aikaiseksi kommentoitua asioita, jotka voi käsittää monella eri tavalla :D

  ReplyDelete
 4. Oi minkä värinen lavuaari sulla on! Miltäs vuosikymmeneltä toi talo onkaan? Siellä on eteisen ja kylppärin perusteella viitteitä vähän useampaankin.

  Kompakti ja söpö kylppäri, matto näyttää just siltä, että siihen haluaa upottaa varpaat :)

  ReplyDelete
 5. Ja Hello Kitty näyttää olevan aika pop ;O) Kallion kylppärit on juurikin tuota kokoluokkaa, myös meillä..

  ReplyDelete
 6. Tyttömäistä! Haluaisin välillä kaikkia hienostelujuttuja esille mutta pelkään Villen miehisyyden tulevan tielle. Hih.

  ReplyDelete
 7. Willow, mun mielestä noi puujutut on kamalia :D Tai siis en ymmärrä, miksi niitä ei oo maalattu valkosiksi, niinku toi ulkopuoli.. Tila tuntuis vähän isommalta nimittäin x)

  Salka, se on todella pieni :D Mutta hei, saisit omassa kylppärissäsi varmasti mahtavia DDR-henkisiä kuvia! Eli seuraavan kerran kun huvittaa pukeutua militaristisesti, voi valita päivän asu -kuvien taustaksi wc'n ;) Ja ei, en edes olisi käsittänyt sun kommenttia noin kun meinasit :D

  Jalouse, lavuaari on kyllä hassu, en oo ennen törmännyt moiseen ;) Talo itsessään on rakennettu 1926, ja uskoisin wc-paketin olevan 1970- ja 80-lukujen vaihteesta jostain. Lavuaari viittaa 70-lukuun, mutta laatat 80-lukuun.. Keittiöstä en osaa sanoa, 80- tai 90-lukua se varmaan. Ja kuvia tulee myöhemmin ;)

  Mikaela, Kitty on todella pop ;) Pitää kyllä olla onnellinen, että on edes suihku! Koska niin monesta asunnosta puuttuu sekin..

  Paivi, kiitos :) Omasta mielestänikin onnistuin ihan kohtuullisesti tossa ruoste-efektissä, vaikka koko projekti kesti ehkä noin 5 min :D

  Minttu-Maaria, pitää ottaa yksinasumisesta kaikki irti nyt, kun se vielä on ajankohtaista ;) Onhan sullakin ne hempeät verhot!

  ReplyDelete
 8. Ihana hello kitty saippuapumppuhomma! Onko se mistä? Niin haluan kanssa :D

  ReplyDelete
 9. maailmanpyörä, se on tuliainen Jenkeistä, enkä tiedä, saako sitä kovin läheltä Suomea :( Kannattaa kuitenkin tsekata Blippo (www.blippo.com) ja jos voi tilata ulkomailta, niin eBay ja muut vastaavat!

  ReplyDelete
 10. Meillä on kylppäri aikalailla samaa kokoa, mutta siellä on tilaa viemässä vielä pesukonekin. Eli siellä ei tosiaan mahdu kuin juuri ja juuri kääntymään ja suihkussa lyö kyynärpäät seinään.. :D

  ReplyDelete
 11. Söpöjä juttuja! Ihana suihkuverho :) Tulee ihan mieleen ton koon puolesta mun kylppäri siinä asunnossa, jossa asuin Helsingissä :) Se oli kyllä vielä totakin pienempi... :D Muutin just eilen uuteen asuntoon ja tässä on liikaakin neliöitä kylppärissä. Mutta se on kuulemma nykyään jonkun esteettömyysvaatimuksen takia kun pitää olla tilaa. Joo no mut en valita :)

  ReplyDelete
 12. Marika, voi ei :D Toivottavasti kehonne immunisoituvat jotenkin mustelmille!

  maajo, kiitos :) Ei ihan unelmakylppäri mutta saa nyt välttää. Joo, se on esteettömyysvaatimus, että halkaisijaltaan min.1300mm pyörähdysympyrä täytyy mahtua pyörätuolin käyttäjiä varten wc-tilaan. Aiheuttaa tavallaan hukkaneliöitä, mutta on äärimmäisen kätevä silloin, jos joutuu pyörätuoliin!

  ReplyDelete