2009/09/27

Rokkia ja teräshousuja

Istumista, pari tuoppia, keskustelemista Lontoon kaikista mahdollisuuksista, pohtimista wc'n sijainnista, hikistä tanssimista ja laulamista vaikka suurin osa yleisöstä tuntui olevan hiljaa paikallaan, nauramista kerrankin hyville välispiikeille, intoilemista yhdestä uudesta biisistä.
 

 

 

Manboyn keikka Loosessa oli jotain parhautta. Pojilla tuntui olevan hyvä meininki puheliaisuudesta, keikan intensiivisyydestä ja myöskin valokuvista päätellen - kun kohde ei pysy paikallaan, kuvissa näkyy lähinnä erinäistä blurrausefektiä ihan luonnostaan. Paikan päältä tuli tietenkin bongattua Stella, joka onnistuu aina näyttämään yhtä hehkeältä! Ystävällisesti hän myös esitteli minut pikaisesti poikaystävälleen, Manboyn laulajalle, Suomen kuumimmalle basistille eli Karolle. Ei sitä joka päivä idoleitaan tapaa, vaikka vaihtaisikin vain pari sanaa :) Kaiken kaikkiaan mukava ilta! Kiitos siitä kaikille asianosaisille.
 

Rokkiasuun kuuluivat wet lookit / GT, Bush-paita / reissusta 1998 + diy, neuletakki / Vila, rannekoru / Secco, kengät / Vagabond (ihme kyllä näillä jaksoi tanssia keikan ajan! Kotiin mennessä päkiöitä kyllä kuumotti kummasti), pilvi ja salama -korvikset / jälleen Marianeiti.
Eilinen meni äärimmäisessä väsymyksessä kohtuuaikaisesta kotiintulosta huolimatta. Siispä ilta ystävän tupareissa jäi vähän vaillinaiseksi, mutta ehdin kuitenkin nauttia hyvästä tarjoilusta, seurasta ja kauniista asunnosta. Kiitos emännälle!

Teräshousut eli harmaat kiiltolegginsit / Vero Moda, tuubimekko / GT, vyö / H&M, puhelinkaulakoru / Teemu Kuoppamaa, hiuspanta / joulupukilta. Ja kyllä, bad hair day.

Tänään oli tarkoitukseni suunnata jälleen Kaapelille Helsinki Vintage -tapahtumaan, jota olin odottanut kovasti. Lopulta nukkuminen ja opiskelu veivät kuitenkin voiton ja jäin tylsästi kotiin. Kenties myöhemmin kaduttaa, mutta tapahtumia tulee lisää. Sunnuntait ovat muutenkin perinteisiä löffailupäiviä, jolloin ainoa asia jonka vuoksi jaksaa kömpiä ulos ovesta, on kaupassa käyminen. Allekirjoittaneella toki kahden tunnin treenit taas tänään. Mutta urheilu vaan piristää!

 Pirteää tulevaa viikkoa harmaasta säätilasta huolimatta!

5 comments:

 1. Tupariasu on oikein sievä. Näytät ihan metsän keijulta! :-D Ei varmaan haittaa, jos oikeasti tulen näytön kautta sinne (hui Ring) ja varastan sun hiukset? :))

  ReplyDelete
 2. Ooo mikä söpöys oot taas ollut, ihana tyttönen <3

  ReplyDelete
 3. Kiitos itsellesi kaunokainen. Ja mikä bad hair day muka?!

  ReplyDelete
 4. Viimeinen asu on ihana! Olet tosi sievä =)

  ReplyDelete
 5. Joa, hihi, kiitos! Tule vaan ryöstämään hiukset, voin vaihtaa ne sun reisiin ;)

  Willow, nää, ite! <3

  Hannie, kyllä se oli bad hair day.. Ja edelleen kiitos kuuluu sille kauniille leidille siellä päässä ruutua :P

  Inna, kiitos paljon :)

  ReplyDelete